Opublikowano 23 Czerwca 201313 l Koledzy mam takie pytanie, dla jakich branż najczęściej wozicie, i jakie kierunki ?
Opublikowano 23 Czerwca 201313 l dla jakiej branzy w kontenerach - wszystko od slodyczy po samochody, paliwo rakietowe etc u mnie glowie 3city -> poludnie pl
Opublikowano 24 Czerwca 201313 l Ciężarówka utknęła pod wiaduktem. Kierowca trafił do szpitala - Wiadomości - WP.PL
Opublikowano 25 Czerwca 201312 l Autor jak dziewczyna sobie radzi:wink: Mam jakieś mieszane uczucia patrząc na to. Zawsze sprawiało mi satysfakcję ze mam typowo męskie zajęcie , ale baby muszą sie wszędzie wpirdalac. Jedna, dwie nie robią różnicy, ale dzielić ten fach z nimi nie uśmiecha mi sie...
Opublikowano 26 Czerwca 201312 l ja miałem panne u siebie w firmie na rozładunek zajechała i palety 300 kg+ stanowiły duzy problem zeby mozna bylo wozkiem ja sciagnac ---------- Post dopisany 26-06-2013 at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany 25-06-2013 at 21:17 ---------- Ruska mafia na drodze - YouTube
Opublikowano 26 Czerwca 201312 l jak on to zrobił jakim trzeba być ciemnym Marcin przecież u nas w Siedlcach systematycznie wjeżdżają pod wiadukt łukowski i garwoliński... ostatnio chłopak z Astry z Opola wbił się solówką
Opublikowano 26 Czerwca 201312 l Autor Koorwa, dopiero tak jechałem po laskach, a 2 godziny temu widziałem młoda czeszke za kierownica ciężarówki , na stacji, i nie jakaś tam gruba-, szczupła czarnula, jakies 25 lat, taka Bitch jak lubię. Fajkę odpalila i w drogę he he.
Opublikowano 26 Czerwca 201312 l jak on to zrobił jakim trzeba być ciemnym Marcin przecież u nas w Siedlcach systematycznie wjeżdżają pod wiadukt łukowski i garwoliński... ostatnio chłopak z Astry z Opola wbił się solówką Ooo Grześ o tym nie słyszałem a jakis czas pracowałem w tej firmie jutro dzwonie się dopytać
Opublikowano 27 Czerwca 201312 l Koorwa, dopiero tak jechałem po laskach, a 2 godziny temu widziałem młoda czeszke za kierownica ciężarówki , na stacji, i nie jakaś tam gruba-, szczupła czarnula, jakies 25 lat, taka Bitch jak lubię. Fajkę odpalila i w drogę he he. Na dolnych niemcach widziałem kilka razy czeszki z podwójnej obsady jak ładowały samodzielnie plandekę paletami w ''Boschu'',producent karmy dla psów. Fajne laski,zawsze były tam kolejki więc kibiców było sporo :grin: