Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gili czy to Ciebie dziś mijałem na 1 koło Pszczyny w strone Bielska Białej??

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pewnie tak,bo byłem wczoraj w okolicy..w kierunku Pszczyny jechałem ok.13-14tej.

Czym jechałeś??

Opublikowano

Zawsze uważałem że nie ma nic smieszniejszego od parkujacej kobiety, i tu zonk niemieccy kierowcy nawet je pobili

W środę na rozladunku stoje a kolega z zachodu do rampy ukosnej prawie 20min cofal:doh: mysle sobie zdarza się ale godz później nastepny Niemiec nie umie cofnąć:doh: zaluje ze fona nie miałem przy sobie bo dobra komedia z tega by była:polew:

Prawojazdy chyba za czapkę sliwek dostają:grin:

Opublikowano

pewnie tak,bo byłem wczoraj w okolicy..w kierunku Pszczyny jechałem ok.13-14tej.

Czym jechałeś??

Ja ducato maxi teraz jezdze, wołałem Cie na radiu bo rzucił mi się w oko czerwony dafik "OBOJAN"

Opublikowano

Juz raz pisałem w tym wątku, teraz kolejny przypadek

Wypadek na A2. Zderzyły się dwa tiry i samochód osobowy - Naszemiasto.pl

Facet wracał do domu na urlop, z godzinę do domu mu zabrakło

A jego syn był w tym czasie drugim autem na załadunku na Wilnie, współczucia

Uważajcie koledzy na siebie

Opublikowano

Czołem

Szybkie pytanie. Mam zrobioną kat. C, ale nic poza tym, bez świadectwa kwalifikacji i karty kierowcy. Dostałem ofertę pracy w Austrii jako kierowca C, nie wiecie może, czy ŚK też jest wymagane w innych krajach UE, czy tylko w Polsce?

Opublikowano

raczej jest wymagane:wink:

Opublikowano

Koledzy jak to jest Mam C+E już od 5 latek , kuzyn mnie poprosił aby w łikend pojechać do Kasztanów (austria)po łódkę (Jeep plus przyczepka + ładunek łódź) ile mogę mieć na budziku max 90km/h ??

Opublikowano

80 poza zabudowanym, 100 na autostradzie

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

pod warunkiem że to duża łódz, jak jakieś małe gówienko to 100/130

Opublikowano

Łódź waży koło 2T max...wielkości sprintera o tak :) hehe a terenówka do Grand Cherooke ... bo zestawem to wiem ile ale takim piździkiem pierwszy raz :grin:

Opublikowano

Panowie w przyszłym tygodniu potrzebny transport z okolic Łodzi do Tychów lub okolic.co do dnia to sie dostosuje kolega http://a4-klub.pl/members/multis-73971/ :wink:jak co to PV do Nirgo pisac:hi:

Opublikowano
  • Autor
80 poza zabudowanym, 100 na autostradzie

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

pod warunkiem że to duża łódz, jak jakieś małe gówienko to 100/130

Blad:

W DE jest tak: 60 - teren zabudowany/ 80 autobahna (chyba ze sie ma homologacje przyczepy na 100km/h)

Opublikowano

Gracjas :) a mogę 90 śmigać aby Składy wyprzedać ??jak to jest z wyprzedzaniem na zakazach dla zestawów ..mogę je łykać czy nie ??

Opublikowano
  • Autor

W praktyce na autobanach lata sie 90, ale często z przyczepami jeżdżą 100. Zakazy wyprzedzania dla wielkich obowiązują samochody lub zestawy o dopuszczalnej całkowitej ( nie rzeczywistej!!!) od 3,5t

A czy mozesz? Sprytny zawsze może... :)

---------- Post dopisany at 08:21 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ----------

BTW. Gestapo w cywilu rozpoznasz po policyjnej antenie na dachu. Maja wszyscy. Przypatrz sie jaka maja radiowozy na dachu.

Opublikowano

Kolejny as, na urzędzie celnym pochlali w trzech. Jeden wsiadł w auto i nie wiadomo gdzie wyruszył, bo w kierunku domu nie jechał. 2 promila mówią same za siebie

Niech sie cieszy ze go wyciągnęli, bo by sie spalił, bo kabina sie zaczęła jarac delikatnie

Na szczęście beczki sie nie rozszczelnily i przeladowali towar

Uff...

Oto link

Cysterna wyciągnięta z rowu | Radio 5 - Suwałki, Ełk, Augustów, Sejny, Olecko, Gołdap

Opublikowano
Kolejny as, na urzędzie celnym pochlali w trzech. Jeden wsiadł w auto i nie wiadomo gdzie wyruszył, bo w kierunku domu nie jechał. 2 promila mówią same za siebie

Niech sie cieszy ze go wyciągnęli, bo by sie spalił, bo kabina sie zaczęła jarac delikatnie

Uff...

Oto link

Cysterna wyciągnięta z rowu | Radio 5 - Suwałki, Ełk, Augustów, Sejny, Olecko, Gołdap

Słyszałem o tym wypadku na radiu,bo jeździmy dołem przez Grajewo...

Zniszczył sobie życie na pewno dostanie wyrok z odsiadką.

Opublikowano

Uff...

Oto link

Wygląda na auto z OLKOPu

Opublikowano

:decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 16:51 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ----------

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy ujeżdżam hakowca zamiast czterośke ... przeważnie to samo woże.. czyli dolomit, piasek, gruz itp

00r3.jpg

wczoraj byłem koło Częstochowy po drewno kominkowe. Zrzuciłem kontener w sadzie i do kabiny do spania :naughty::naughty:

wuy2.jpg

Opublikowano

bydła nie wozisz jak ten..