Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no jakoś tak z rana dziś ale która była to nie wiem,ile aut macie ?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:naughty:

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ----------

Ogień na A4, płoną samochody. Autostrada zablokowana - raportdrogowy.interia.pl - wypadki drogowe, kraksy, karambole

Opublikowano

Gili mijany na 86 w Będzinie

Pozdrawiam raz jeszcze :)

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2

Opublikowano

nie mam doświadczenia z miśkiem i się nie czepiam :wink:, ale wlepa fajna :grin:

20131025_085931.jpg

Opublikowano

Actros Quattro. :wink:

Opublikowano
Gili mijany na 86 w Będzinie

Pozdrawiam raz jeszcze :)

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2

Dzięki.

Fajnie pogadać chociaż chwilkę...

Również pozdrawiam :wink:

Opublikowano

Panowie mam pytanie jak będzie najlepiej polecieć na Francję w okolice Lyonu

według mnie

Katowice-Zgorzelec-Saarbrucken-Metz-Dijon-Lyon

Opublikowano

można tez przez Mulhouse pojechac,zgorzelec,hof,nurnberg,karlsrue za Baden -Baden 500tką do francji wjeżdzasz i na dół do mulhousy, albo niemcami A5tką do mulhousy

Opublikowano

a jeszcze jedno jak jest z landówami tzn. jaką literą są te lepsze oznaczane,bo kiedyś lata do tyłu to się wyebałem tak że 20km ponad 2h jechałem a na zakrętach drzwi naczepo oglądałem

Opublikowano

we francji n tzn n9 , n75 , n209 a u niemca b7 b4 , ale ogólnie( i tu przydaje sie zwykla mapa) na mapie czerwone najlepsze,żółte gorsze a białe to już się trzeba trzy razy zastanowić przed wjazdem.

Opublikowano

ja się białą puściłem bo żółtą zamkneli:wink: jest co wspominać

podziękował za info :hi:

Opublikowano

Zależy jeszcze gdzie,bo okolice Erfurtu w de,to praktycznie każdy kolor jest tragiczny.Miałem często rozładunki na jakiejś wsi pod Rossleben i próbowałem różnych opcji,to wpakowałem się w takiego landa,że za zakrętem 90' wzniesienie 12' pod górę do tego jeszcze przeładowany,myślałem że biegów w Volvie zabraknie :grin:

Opublikowano

zdarza się,peszek.

Opublikowano

to ja byłem tak 2tygodnie temu na rozładunku z domem w Niemcach na wiocha przy A6 za krzyżakiem z A7 po zjezdzie z autobany 8km do celu a tu 12% w duł 3km po czym 4km 12% do góry i podjazd wąski że z osobówką ledwo sie dało minąć(k):wink:

---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ----------

jak to mówią nas fachowców jest nie wieli i tego się trzeba trzymać :wink:

Opublikowano

We Francji N to te najgłówniejsze landówki. Po reformie kilka lat temu mało ich teraz jest. Większość dołączyła do grona D (departamentale) I tu im większa liczba cyfr tym "lepsza" droga Np. D6014, D 966, D43, D6.

W te jednocyfrowe zazwyczaj staram się nie zapuszczać, te dwucyfrowe rzadko.

Opublikowano

to nie mam źle bo ostatnie 70km mam na n122

ale widzę że już trzeba zainwestować w nowego map&guide bo mam już z przed 5-6 lat:facepalm:

Opublikowano

:hi:

Cze, jestem świerzak i przyszedłem po rade :decayed:

Orientuje się może ktoś czy jest opcja dorwania pracy na C bez kw? Z tego co wyczytałem to w rachube wchodzą pojazdy komunalne, lawety (które nie operują dalej niz 100km od siedziby) oraz zabudowy nie stworzone do przewozu towarów (pompy betonu itp.)

Chodzi mi też o prace w Norwegii. Ale przepisy pewnie są podobne regulowane przez miedzynarodowe porozumienie EOS.

Uprzedzam pociski w stylu "idz na kursy leniu jeden" - Dopiero co wyrobiłem prawko i musialem uciekac za gramanice, jestem zmuszony siedziec tu a tu jak wiadomo kwalifikacje nie sa tanie. Z czasem wszystko przyjdzie.

Opublikowano

bez kwalifikacji możesz jeździć we własnych potrzebach a nie ZAROBKOWO.... jeśli pracujesz w jakikolwiek sposób zarobkowo Kurs na przewóz rzeczy/osób jest wymagany jak prawo jazdy...

Ostatnio szef kupił Dafa Ginafa..... powiem tak... za 30 zł/h nie wsiąde na to gówno .... nie ma resorów z tyłu tylko jakieś debilne siłowniki .... majga przy kiprowaniu że aż noga chodzi :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

No ze tak w polandii jest to wiem, a nie zaglebial sie nikt w skandynawie? Bo tutaj jednak to troche inaczej wyglada...