Blachu Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Taki to pożyje Hmm jak dopiero co zacząłem jeździć po Europie...i tragedii nie ma... Zobaczymy jak z biegiem czasu Bedzie...
ucho.77 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Gilu czy nie stałeś dziś skakanką w De na dwójce kolo serwisu robura?
mojeA4 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Witka, no i oficjalnie jutro składam wypowiedzenie w robocie koniec z szoferką.... Zdałem dzisiaj już całość egzaminów na diagoste samochodowego , praca 8h dziennie, 200 m od domu ) żyć nie umierać Bedzie gdzie przegląd robic
Patrykbor Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Ja jakoś nie widzę się w domu po 8 godzinach pracy. Za dużo roboty mi żona na ogrodzie wtedy by znalazła
gies0 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Witka, no i oficjalnie jutro składam wypowiedzenie w robocie koniec z szoferką.... Zdałem dzisiaj już całość egzaminów na diagoste samochodowego , praca 8h dziennie, 200 m od domu ) żyć nie umierać talib na tej stacji będziesz robił: http://stacjakontrolipojazdow-sosnowiec.pl/index-naftowa.php ?
talib1990 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Witka, no i oficjalnie jutro składam wypowiedzenie w robocie koniec z szoferką.... Zdałem dzisiaj już całość egzaminów na diagoste samochodowego , praca 8h dziennie, 200 m od domu ) żyć nie umierać talib na tej stacji będziesz robił: http://stacjakontrolipojazdow-sosnowiec.pl/index-naftowa.php ? dokładnie, a co ?
gies0 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 robię tam przeglądy spoko goście
talib1990 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 To od 1 grudnia wypatruj mnie Wysłane z Huawei Honor 4X
GILI Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Gilu czy nie stałeś dziś skakanką w De na dwójce kolo serwisu robura? Nie.w srode wracalem z Italii 9ka,a drugi zestaw byl w kraju. Jak by ktoś narzekał na swój zestaw,niech się napatrzy na to Poprawione z prywatnej galerii Komplety Dzisiejszy załadunek Edytowane 4 Listopada 2015 przez GILI
wypsiu Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Ja mam teraz na stanie Robura przebieg 250 tys km.Zarzucili mi nową gruchę i cały zestaw ma iść do malowania w barwy firmowe.Ulep niesamowity ale błoto kręci jak ta lala... Edytowane 5 Listopada 2015 przez wypsiu
GILI Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) taki robur to ma duszę...nie to co te nowe plastiki z chińską instalacją Czasami kolęduję po chłopkach takim Mijałem się z nim kila razy w tygodniu na wąskiej lokalnej drodze,czasami rozmawialiśmy na radiu,miał tabliczkę imienną Paweł,tak gwałtownie i tragicznie zmarł... http://elka.pl/content/view/77493/79/ Edytowane 18 Listopada 2015 przez GILI
wypsiu Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Masakra co gościu z hakowca odwalił.Musial zapomnieć o zabezpieczeniu kontenera na przyczepie,bo innej możliwości nie ma aby kontener sobie spadł.
ucho.77 Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Panowie oglądał który "Polskich trakerów" To jakaś masakra,dwóch 'zawodowców' (po 7 lat stażu)nie umie dać sobie rady z pęknietym przewodem powietrza
Steav Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Większość pewnie widziała, to się nazywa telewizja... i pranie mózgu. Już to widzę, jak do takiej pierdoły przyjeżdża serwis... byłoby " to se k**** radź".
Fish3r Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Dokładnie. Tym bardziej że wąż nie pękł gdzieś w połowie tylko prawie przy samej złączce
WhyMe? Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zauważcie że co nowa twarz to od razu awaria
GILI Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Normalnie Archiwum X z elementami kreskowki,a pozy w Wikingu,to calkiem top model. Fajny pomysl,ale robia nam krzywde,tym teatrem.
Patrykbor Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Specjalnie wyreżyserowany program dla ludzi którzy nie mają pojęcia o naszej robocie. Ciekawe jak będzie wyglądać parodia samych siebie, bo narazie fajnie im wychodzą. Ja zmieniłem pracę i zacząłem latać po kraju,gdzie całe życie wokół komina. Robota ułożona w poniedziałek wylatuje, a piątek już w domku. Moje żelazo.
GILI Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Taki Fhacz idealny na kraj,komfortowy,a wielkość kabiny na twoją robotę wystarczy.
wypsiu Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Mam sentyment do Fh miłe autko,a nie co te rumpy budowlane....Ale coś za coś,co dziennie w domku przejedzie sie max 70-100 km dziennie.Teraz tydzień siedziałem w domku bo miałem sporo nadgodzin po sezonie,trzeba było odebrać co swoje.... Edytowane 22 Listopada 2015 przez wypsiu
Rekomendowane odpowiedzi