Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grubcio ty gdzieś po Rzeszowie śmigasz? :D

Nie, fura w leasingu :) śmigam po śląsku :)

z moją ksywą w firmie to śmieszna historia... do małych nie należe to darli się GRUBY aż pewnego dnia ktoś rzucił hasło, żeby mi przykro nie było to jest Grubcio... ;) gdzie teraz nie zajade to kierownicy, prezesi i kumple każdy mówi Grubcio ;)

jihaad 8x8 ? u mnie w firmie mamy teraz prawie same R'ki 2005/2006r moja jest jedna z starszych ale ze względu na elektryczny dach na pace nie chce tego auta zostawić.... co za lenistwo hehehe

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, stary grat, ale 8x8 z blokadami wszystkich czterech mostów. Nie jeżdżę nim już na co dzień, ale w terenie to szatan był. Teraz najczęściej koniki 4x4 z wywrotkami.

A elektryczna czy hydrauliczna plandeka to dobra rzecz. Doceni to kaźdy, kto robi więcej jak kilka kursów dziennie.

Wysłane batonikiem Kitkat.

Opublikowano

u mnie niestety 8x4.... mieliśmy kiedyś robotę wywózke gruzu na działke po drugiej stronie ulicy dosłownie 20 metrów.. życzliwi sąsiedzi dzwonili, że głośno to policja stała non stop i trzepali oczywiście za plandeki ... ja jako jedyny jeździłem z uśmiechem... reszta latała więcej z plandeką niż jeździła hehehehe

Opublikowano

Pamiętam, jak robiłem przy budowie A2 Świecko - Nowy Tomyśl. Czasem po 10 kursów po dzisiejszej DK92 i nie było możliwości bez plandeki. Dawało w kość to skakanie po aucie.

Teraz najczęściej koniki 4x4 z wywrotkami.

Robury też z blokadami obu mostów:

20140816_01.jpg

Opublikowano

Skoro już jesteśmy w terenie, to sytuacja u mnie w pracy z przed kilku dni... :facepalm: Oczywiście to nie moja trzyośka :decayed:

gpLDYJa.jpg

Edytowane przez Blachu

Opublikowano

na początku u Repki jeździłem po budowach starym roburem koniem 4x4,potem cefką 6x4 z przyczepą,a na koniec Mercem mp3 6x6 solówką w wykopie.

6x4 ,to pomyłka na budowach trzeba wjeżdżać z towarem pod nos,a jak się nie można obrócić,bo to nie skręca, to ekipa zapiepsza atlasami,fadromami itp. żeby cię popchnąć,a wiadomo,że budowlaniec jest w stanie połamać wszystko :grin:

6x6 wygląda jak wóz drabniasty,ale w terenie jeździ niesamowicie,charakterystyka napędu Mercedesa,też nadaje się idealnie.

Edytowane przez GILI

Opublikowano

Zgadza się, na prawdziwych budowach, w ciężkim terenie to tylko 6x6 i 8x8. Każda nienapędzana oś tylko przeszkadza.

Takie coś jeszcze wynalazłem. Oska ważyła jakieś 19 ton + 34-35 na plecach i ognień. Wariactwo to było, a tu jest jeszcze mały kiper. "Najlepsi" zamykali wagi 60t 4-oskami.

20091203.jpg

A pamiętacie jeszcze takie zimy? Sezon 2010/2011, autostrada A4:

20101225.jpg

Edytowane przez jihaad

Opublikowano

Koledzy lecę dzisiaj do Holandii miejscowość Tilburg, pytanie jak najlepiej tam jechać? W sensie Zgorzelec - Kassel - Dortmund czy uciekać górą czyli Olszyna - Magdeburg i na Hannover?

Opublikowano

pierwsza wersja lepsza wg mnie, ale górą jest bardziej płasko

łajmi, może po tą szyszunię z battalionu jedziesz? :decayed:

Edytowane przez mech15

Opublikowano

Ja zawsze jeździłam na A2 do A30 i resztę Beneluxem.

Opublikowano

I chyba też pojadę środkiem ;) A co też ci wziąć? :grin:

Ja zawsze jeździłam na A2 do A30 i resztę Beneluxem.

Ja ruszam ze śląska :)

Opublikowano

Ja na parę dni se zasiadłem w takie gówno :decayed:bfd3144c260a9ed8med.jpg

Na początku nie mogłem se miejsca znaleźć bo pozycja za kierą dla mnie porażka później jakoś się usadowiłem ,ale ten jeb.... automat o 9 rano już śniadania nie miałem bo nie wiedziałem co z wolną ręką zrobić :grin: .Aha najfajniejsze są w niej kamery nawet głowy przez okno nie wychylałem żeby pudło podczepić , postawić na przyczepie i podczepić przyczepę ( nawet jakbym wystawił głowę to i tak haka nie widać :wink: ) .

Nawet się zbiera ale 85 odcinka ,moje FH ma na 89 niby 4 km ale na obwodnicach robi różnice

Edytowane przez Patrykbor

Opublikowano

Nie piepsz Patryk fajne auto,tylko trochę trzepie i nisko się siedzi . :)

Przed dwoma tygodniami leciałem całą noc we mgle na minusie,tak wyglądałao auto DSC_0409.jpg

Opublikowano

Nic nie trzepie cala na poduchach jak i moje volvo. Załadowany buja jak na statku. A dwa razy miałem twojego bliźniaka.

Opublikowano

Ostatnio latałem białym Tgx-em.

Opublikowano

za***isty towar wiozłem do tarnowskich gór d4030eff92df43cb201cbabe6b96172d.jpg

Towaru po sam dach, a waga 800 kg :kox: ale spowrotem już nie było tak lekko.. Małe paczuszki ale na papierze 24 Tony :-/ ab6ecbe7daa8978491ae4e679e3abde9.jpg

Podoba mi się ta jazda ;-) ciekawe jak będzie samemu się jeździło :grin:

Naciapane z Zetki

Opublikowano

Wesołych Świąt Truckerzy...Tyle samo powrotów co wyjazdów w Nowym Roku :wink:

Edytowane przez GILI

Opublikowano

Również życzę szerokich dróg i tylu powrotów co wyjazdów :)

Opublikowano

wzajemnie Panowie i Panie

jak mówi Gili ile wyjazdów tyle powrotów :drinks:

Opublikowano

Zdrowych Wesołych :drinks: