bouzuki Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Wytłumacz Darek,jako fachowiec,koledze,co ma zrobić,aby normalnie jeździć.
darko Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Wytłumacz Darek,jako fachowiec,koledze,co ma zrobić,aby normalnie jeździć. Kilka razy próbowałem się udzielić to Mnie zjechano,że się na niczym nie znam. Najgorzej jest jak przyjeżdża na montaż TAKI co się oczytał na forum,włosy dęba stają.Pozdrawiam i do miłego.
bartosz85 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2012 Wymieniłem swiecie na nowe bo sie okazało że były skatowane ... termostat sie okazał ze jednak jest dobry ... i puki co zapala chodzi i nie gaśnie nic :]
Kris1976 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witam ja mam w opisie instalacji takowe podzespoły w mojej A4 1.8 125KM Parownik - zavoli Zawór odcinający - valtek Wielozawór - tomaietto Elektroniczna jednostka sterujaca - zenit pro Urządzenie wtrysku gazu - hana czerwone do 150KM Ktoś może ocenić czy dobrze dobrana instalka:)
Śliwek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 zapewne to ze nie ma keihinow czy matrixow, landi renzo itd. wg mnie jest zle. jak mądrze wystrojone i w dobrym zakladzie bedzie serwisowane to powinno byc ok
darko Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 zapewne to ze nie ma keihinow czy matrixow, landi renzo itd.wg mnie jest zle. jak mądrze wystrojone i w dobrym zakladzie bedzie serwisowane to powinno byc ok to jest złe czy nie jest złe:grin:,wszystko zależy jak to jest wystrojone a z tym "co to oznacza," chodziło o to,że udziela się ktoś kto sam nie jeździ na gazie i raczej nie ma o tym zielonego pojęcia,
Rekomendowane odpowiedzi