peju Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Przegladam w necie oferty na dywaniki gumowe ktorych jest milion piecset sto dziewiecset i widze ze to nie lada wyzwanie, nie tylko do znalezienia ale takze i dla producentow dywanikow by cos takiego zrobili Najpopularniejsze Petex maja niskie brzegi, jakies tam inne z wysokimi brzegami nie maja stoperow albo sa do rzezbienia a znajac swoje szczescie cos krzywo zrobie, albo sa jakie potrzebuje ale popielate. Czy nigdzie nie ma normalnych dywanikow tylko wszedzie jakies udziwnienia?? Szukam cos na miare tego: Ale tez nie wiem czy maja stopery na zdjeciach a to co sie dostanie to trzeba bedzie samemu wyciac.
Trzastek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja mam oryginały gumowe na zimę. Rantu nie mają super wysokiego ale mają fabryczne mocowania i idealnie pasują oraz ...nie walą gumą na pół auta
sokal Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zachęcam do poczytania wątku z dywanikami do B5: http://a4-klub.pl/wnetrze-99/all-b5-ktore-gumowe-dywaniki-143391/index4.html#post3161568 Na ostatnich 2 albo 3 stronach znajdziesz rzeczywiste opinie wraz z fotkami paru modeli dywaników sprzedawanych na allegro bo nie ważne czy B5 czy B7 to są te same dywaniki tylko wzorem się różnią a zobaczysz sobie opinie na temat wykonania i dopasowania przez producenta
Rabbi Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 PETEX-y są bardzo przyzwoite.cena około 80zł
spin444 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 miałem te gumowe dywaniki moim zdaniem średnie , spełniają swoją funkcje ale średnie spasowanie tych przednich , nie okładają się idealnie tylko tak podginają w dziwny sposób tam gdzie jest przejście z korytka na płaską gumę . Osobiście nie polecam i napewno nie kupie ich następnym razem. Polecam ori zawsze fajnie wyglądają i pasują nic nie odstaje nic sie nie zagina
tomi73 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 ja mam w swoim b7 własnie te dywaniki -REZAW PLAST i jestem z nich zadowolony,sa w miare dopasowane i nie śmierdziały w samochodzie gumą ...
Piotrek81 Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 ja mam orginalne,ale zastanawiam sie nad kupnem czegos takiego;2004 Audi A4/S4/RS4 | WeatherTech FloorLiner - car floor mats liner, floor tray protects and lines the floor of truck and SUV carpeting from mud, snow, water and dirt | WeatherTech.com
iceman__89 Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Ja również mam te z REZAW-PLAST i jestem zadowolony- nie śmierdziały gumą, nie są poprzecierane (już po dwóch sezonach) i pasują idealnie do auta
niestandardowy Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 tez mam petexa, juz w czwartym samochodzie, cena polowy oryginalu a moze nawet wiecej. 100% zadowolenia.
kontener1 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Petex ---w b7 ---bardzo przyzwoicie przylegaja ale maja niski rant -- nie smierdza POLECAM
Rekomendowane odpowiedzi