Bielun22 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 witam!! z racji tego ze chce w swojej audi a4 b6 sedan wymienic obwódki szyb z czarnych na chrom mam kilka pytan. - czy te trojkąty boczne roznią sie czyms pomiedzy sobą jesli chodzi o czarną a chromowaną obwodke? - w ktorym miejscu najlepiej zacząc taką wymiane? - z czym moge miec problem przy demontazu stararych czarnych obwódek? odrazu mowie ze widziałem watek bart-s ale on tam opisuje avanta a ja mam sedana. a instrukcji do sedana nie widziałem!! za pomoc dziekuje!!
Bielun22 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 ja juz wszystko wiem. jutro sciermka i zmiana na chrom. :decayed:
Hugo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Nazwa tematu pierwsza klasa Ty już znasz odpowiedź na pytania, które zadałeś w pierwszym poście, ale za jakiś czas ktoś zapyta o to samo
Kshyhu87 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Daleko nie trzeba szukać :-) sam się chętnie dowiem co z tymi ramkami bo zmieniłbym chrom na czarne :-/
Bielun22 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 kur.... zmiana na chrom wstrzymana do poniedziałku:facepalm: myslałem ze mam wszystko a tu zonk:doh:!!!!2 maskownice tylnych trojkątów na szczescie znalazlem na allero. uffff... cena maskownic w serwisie bagatel 250 zl za strone:doh:. przy okazji mam do sprzedania wszystko co jest potrzebne do zmiany chrom na czarne!!! 2 szybki, listwy zbierające na drzwi 4 sztuki, górne listwy 2 sztuki.
pablo_9 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 dzisiaj widzałem temat o odwrotnym modzeniu czyli zmiana chromu na czarne listwy to odezwij się do kolegi
Wojtek_A4 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 kur.... zmiana na chrom wstrzymana do poniedziałku:facepalm: myslałem ze mam wszystko a tu zonk:doh:!!!!2 maskownice tylnych trojkątów na szczescie znalazlem na allero. uffff... cena maskownic w serwisie bagatel 250 zl za strone:doh:. przy okazji mam do sprzedania wszystko co jest potrzebne do zmiany chrom na czarne!!! 2 szybki, listwy zbierające na drzwi 4 sztuki, górne listwy 2 sztuki. ile za to chcesz? Jaki stan? Wyslij mi info na pw
12pawel12 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 ja też chętnie poznam cenę za pakiet dechrom. możesz zrobić licytację w temacie
BizoOn Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pany, jest ktoś chętny na zamianę ? Ja mam chrom a chce czarne [ sedan ]
Bielun22 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 no tak ale jak ja chciałem sie zamienic to chetnych nie było a teraz to wszyscy:bicz:
Kshyhu87 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Hehe :-) odpisz na pw ile chcesz za graty :-)
Piotrek81 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 zrob jakas mala sesje zdjeciowa z ta mala szybka,tez sie przymierzam do wymiany na chromy, zastanawia mnie, czy ta szybka jest na stale z czarna obwodka,czy tez osobno:hi:
Bielun22 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 zrob jakas mala sesje zdjeciowa z ta mala szybka,tez sie przymierzam do wymiany na chromy, zastanawia mnie, czy ta szybka jest na stale z czarna obwodka,czy tez osobno:hi: to juz ci moge powiedziec ze trójkąty pod czarne są inne a pod chrom są inne. róznią sie uszczelka. jak ktos by miał jakies pytania w tym temacie to pisac pw... ja juz mam to za sob wkrótce foty z modów zimowych:d
grucha1 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 zrob jakas mala sesje zdjeciowa z ta mala szybka,tez sie przymierzam do wymiany na chromy, zastanawia mnie, czy ta szybka jest na stale z czarna obwodka,czy tez osobno:hi: to juz ci moge powiedziec ze trójkąty pod czarne są inne a pod chrom są inne. róznią sie uszczelka. jak ktos by miał jakies pytania w tym temacie to pisac pw... ja juz mam to za sob wkrótce foty z modów zimowych:d ale czy zmina tych trojkątow jest możliwa? dużo roboty?
Bielun22 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 jest mozliwa bo ja zmieniłem na chrom .. ten trójkąt jest wklejany. kazdy warsztat ktory zajmuje sie szybami samochodowymi ci to zdemontuje i zamontuje.. roboty jest gdzies na 4-5 godzin + schniecie kleju
misiek22 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 witam jestem zainteresowany kupnem chrom do b6 prosze o kontakt jesli ktos posiada:wink:
Steven1980 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Hej. A ja mam pytanie czy któryś z Was zamiast chromów bawił się w naklejanie naklejek w kolorze chrom. Kupiłem na allegro i jestem ciekawy, jak z montażem. Do moich niedawno przyciemnionych szyb lepiej będą wyglądać srebrne ramki Pomóżcie
Rekomendowane odpowiedzi