kamilos90 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 fajny autko i motor ciekawe jak to smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jak wróce do PL postaram sie nagrac coś. W planach jest kwas 2.5 " bez zadnych tłumników, będzie zapewne głośno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro51 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 2.7 bez tlumikow chodzi kiepsko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Co proponujesz ? Masz jakąś fajną firmę czy spawać co z kwasu gdyby faktycznie kiepsko chodziło? ---------- Post dopisany 25-05-2014 at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany 14-05-2014 at 22:50 ---------- Taka sytuacja 3szt z jednej wioski. Bywaja takie chwile ze policja się gubi która jest która (wtajemniczeni wiedza o co chodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Srodkowe na 20"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 no i środkowo urywa suty kurcze może na przyszły sezon pomyślę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Jedzie sie tak samo jak na 19". Opona jest tam 225,35,20. Bryła auta jest nieco wyżej wiec nie trze tak o glebe. ---------- Post dopisany 26-05-2014 at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2014 at 11:51 ---------- Dupowóz i kolejny nabytek s4 b5 fl ---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Czujesz że s4 b5 dużo lepiej sie odpycha bo lżejszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sieni Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Jak patrzę na to wszystko to nasuwa się jedna myśl.. Nie lepiej było sprzedać b6 dołożyć to wszystko co włożyłeś w tą rzeźbę i kupić S4? Jak widzę same problemy po swapie i zadowolony raczej nie jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camillotychy Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Kolego S4 B6 ma motor 4.2 a nie 2.7BT… i te problemy to nie jest nic nie do przeskoczenia.. Albo grubo albo wcale - a nie "sprzedaj i kup s4" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dokładnie tak jak Kamil napisał, takie problemy to nie problem . Oczywiscie zgodzę się ze dochodzą dodatkowe koszty kupe nerwów pomysły o sprzedarzy ale kiedy ogarniasz temat auto zaczyna chdzić jak trzeba zapomninasz o wszystkich problemach. Odnosnie pytania Wampira, najlepiej było by postawić je obok siebie i zrobić kreskę wtedy wszystko było by jasne, s4 ma niby też 310km(program robiony w DE) ale jeżeli chodzi o moje odczucia to jedzie dużo słabiej. Jak eska bedzie przywieziona do PL to zobacze co lepiej jedzie .Czarnuch ma 5s do setki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 2.7 bez tlumikow chodzi kiepsko... dokładnie, mega głośno i jak jakaś Honda... bez sensu. Lepiej założyć już 2 małe na końcu, ale nie wiem ile czasu wytrzymasz w takim setupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro51 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ELEKTRISCHE AUSPUFF KLAPPENSTEUERUNG SPORT REGELBAR 76MM ANSCHLUSS | eBay To jest dobre i przy odrobinie finezji mozna uzyskac ciekawy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jak będzie nie ciekawie to zawsze można zalożyć 2 końcowe. Nie widze żadnego problemu. Flayer miałes przesłać jak twoja chodzi na twoim wydechu i kiedy bedziesz sprzedawał ale nie doczekałem sie zadnej wiadomosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nie sprzedaje jednak... a i nagrac nie mam za bardzo czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dokładnie tak jak Kamil napisał, takie problemy to nie problem . Oczywiscie zgodzę się ze dochodzą dodatkowe koszty kupe nerwów pomysły o sprzedarzy ale kiedy ogarniasz temat auto zaczyna chdzić jak trzeba zapomninasz o wszystkich problemach. Odnosnie pytania Wampira, najlepiej było by postawić je obok siebie i zrobić kreskę wtedy wszystko było by jasne, s4 ma niby też 310km(program robiony w DE) ale jeżeli chodzi o moje odczucia to jedzie dużo słabiej. Jak eska bedzie przywieziona do PL to zobacze co lepiej jedzie .Czarnuch ma 5s do setki. Trochę ciężko mi uwierzyć, że lzejsza fura może gorzej jechać. Chyba, że ten soft ma taka charakterystykę, że nie ma z dołu dużego doładowania i subiektywne wrażenie jest takie, ze nie wgniata w fotel. zloguj obie fury i pokaz PS: Moze troche zepsuje krew tym pytaniem, ale czy nie myślałeś o tym aby opchnąć wszystko i kupic B7 2.0TFSi, włożyć do niego DP, wiekszy FMIC, turbo -> FrankenTurbo | F23L Hybrid turbo for longitudinal engine FSI & TFSI cars i wyjdzie okolice 340KM, a buda nowsza, lzejsza .... tylko, ze to nie bedzie S4 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Gdybym chciał zrobić tak jak napisałeś, to o ile s4 b5 myślę że będzie łatwo sprzedać bo ma serwis do końca jest bardzo zadbana ma recaro, wydech z kwasu, 4 szyby elek, program itp i nie włożyłem w nią jescze nic, tak w b6 włożyłem sporo kasy i pracy za ktorą nikt nie zapłaci chyba ze sprzedarz na cześci. Po za tym zamiar jest taki ze auto ma zostać u mnie na stałe. To raczej s4 bedzie w najbliższym czasie na sprzedarz. Co do logów to nie bardzo moge je zrobic, s4 ma nie ważne blachy. B6 stoi w Pl, malują się progi DTM, zderzak i za jakies 2 tygodnie wydech z kwasu. Co do wagi jaka może być różnica miedzy s4 b6 a b6 2.7, około 130kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camillotychy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Gdybym chciał zrobić tak jak napisałeś, to o ile s4 b5 myślę że będzie łatwo sprzedać bo ma serwis do końca jest bardzo zadbana ma recaro, wydech z kwasu, 4 szyby elek, program itp i nie włożyłem w nią jescze nic, tak w b6 włożyłem sporo kasy i pracy za ktorą nikt nie zapłaci chyba ze sprzedarz na cześci. Po za tym zamiar jest taki ze auto ma zostać u mnie na stałe. To raczej s4 bedzie w najbliższym czasie na sprzedarz.Co do logów to nie bardzo moge je zrobic, s4 ma nie ważne blachy. B6 stoi w Pl, malują się progi DTM, zderzak i za jakies 2 tygodnie wydech z kwasu. Co do wagi jaka może być różnica miedzy s4 b6 a b6 2.7, około 130kg? Prawidłowo, ja też po swapie co by się nie działo to zostawiam audi, a jak będę chciał co innego to powoli będę dochodził do tego daily carem Poza tym 2.7 ma większy potencjał niż 2.0 i co 6 garów to nie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro51 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Suszarka to w domu do wlosow. 6cyl na 2 turbinach musi chodzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi