Opublikowano 2 Sierpnia 201313 l Widzialem Cie wczoraj na zywo w Kołaczycach (chyba to byles Ty bo zadko r8 w naszych rejonach mozna zobaczyc). Powiem szczerze ze srebrne r8 kiepsko wyglada. Pierwszy raz widzialem ten samochod na zywo, zawsze wydawal mi sie niesamowity a tutaj zonk. Ot zwyczajne srebrne audi. Natomiast dzwiek... Dzwiek to juz inna bajka. Piekna sprawa, bardzo ladnie brzmi. Podejrzewam ze gdyby samochod byl w innym kolorze wygladalby chyba lepiej. .
Opublikowano 2 Sierpnia 201313 l Autor tak jechalem wczoraj tamtedy wieczorem wiesz jak jest jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ja srebrny lubie i mnie sie podoba - i masz racje to jest normalne auto jak kazde inne bo to tylko auto a nie samolot:hi: czarny gubi ksztalty a bialy caly czas brudny jeszcze jest sephan blau ale w manualu prawie nie do dostania no i grafit ktorego szukalem ale tez nie bylo nic w manualu
Opublikowano 2 Sierpnia 201313 l Fakt faktem srebrny kolor to chyba najnudniejszy kolor swiata, ale R8 nawet w nim na zywo wyglada bardzo spoko. Ja do wczoraj uwazalem, ze srebrna A5 to kibel... az zobaczylem ja na ladnym kole, lekkiej glebie i od razu inne auto.
Opublikowano 2 Sierpnia 201313 l Autor w sumie sie mozemy zgadac bo i tak nuda kiedy w domu bedziesz grzes? no i adres tez by sie przydal ---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:54 ---------- Fakt faktem srebrny kolor to chyba najnudniejszy kolor swiata, ale R8 nawet w nim na zywo wyglada bardzo spoko. Ja do wczoraj uwazalem, ze srebrna A5 to kibel... az zobaczylem ja na ladnym kole, lekkiej glebie i od razu inne auto. fakt srebrnych aut jest od groma ale pomyle zeby go jakims egzotycznym metalikiem okleic drapane aluminium albo cos ---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ---------- panowie mam problem z kamera cofania sterwonik sie nie dogaduje potrzeba taki AUDI R8 REVERSING CAMERA CONTROL UNIT 2007-2013 NEW | eBay i teraz pytanie dla specow czy ten sterownik to to samo? VW Steuergerät Rückfahrkamera 7L6907441C Touareg Camera Control Unit USA | eBay dolne numery sa identyczne ale czy to bedzie ten sam????? inaczej zostanie serwis 258€
Opublikowano 2 Sierpnia 201313 l Na srebrnym chociaz beznadziejnych rys nie widac - bo czarnego to dotknac nie mozna bo zaraz odciski palcow widac , kurz na nie siada i caly wplamach - to jest kolor dla auta?
Opublikowano 2 Sierpnia 201313 l Autor Na srebrnym chociaz beznadziejnych rys nie widac - bo czarnego to dotknac nie mozna bo zaraz odciski palcow widac , kurz na nie siada i caly wplamach - to jest kolor dla auta? dlatego lubie srebrny - trafiles w sedno
Opublikowano 2 Sierpnia 201313 l Widzialem Cie wczoraj na zywo w Kołaczycach (chyba to byles Ty bo zadko r8 w naszych rejonach mozna zobaczyc). Powiem szczerze ze srebrne r8 kiepsko wyglada. Pierwszy raz widzialem ten samochod na zywo, zawsze wydawal mi sie niesamowity a tutaj zonk. Ot zwyczajne srebrne audi. Natomiast dzwiek... Dzwiek to juz inna bajka. Piekna sprawa, bardzo ladnie brzmi. Podejrzewam ze gdyby samochod byl w innym kolorze wygladalby chyba lepiej. . :facepalm: ( srebrne r8 kiepsko wygląda ) chyba się jaja robisz
Opublikowano 2 Sierpnia 201313 l Widzialem Cie wczoraj na zywo w Kołaczycach (chyba to byles Ty bo zadko r8 w naszych rejonach mozna zobaczyc). Powiem szczerze ze srebrne r8 kiepsko wyglada. Pierwszy raz widzialem ten samochod na zywo, zawsze wydawal mi sie niesamowity a tutaj zonk. Ot zwyczajne srebrne audi. Natomiast dzwiek... Dzwiek to juz inna bajka. Piekna sprawa, bardzo ladnie brzmi. Podejrzewam ze gdyby samochod byl w innym kolorze wygladalby chyba lepiej. . :facepalm: ( srebrne r8 kiepsko wygląda ) chyba się jaja robisz :polew::polew::polew::polew::polew::polew: Brysio maluj na różowo
Opublikowano 2 Sierpnia 201313 l Autor kurde dobry pomysl podsunales jebne w roz barbie no i psa cerbera trzeba zamowic zeby nie drapali takiego ladnego kolorku
Opublikowano 2 Sierpnia 201313 l Autor widzalem fajny kolorek folii mieszanka ciemnego aluminum z grafitem i jeszcze wersja jakby drapane aluminum naprawde gites
Opublikowano 2 Sierpnia 201313 l Brysio, pomysl nad jakas konkretna felga... bo az sie prosi do tego auta Te seryjne z R8 mi sie osobiscie zupelnie nie podobaja
Opublikowano 2 Sierpnia 201313 l Zamykaj wątek kolor masz do bani :polew: a r8 możesz i w ciapki pomalować chętnie ją przygarne
Opublikowano 2 Sierpnia 201313 l Autor no musze zamknac ---------- Post dopisany at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:37 ---------- Brysio, pomysl nad jakas konkretna felga... bo az sie prosi do tego auta Te seryjne z R8 mi sie osobiscie zupelnie nie podobaja na zywo wygladaja dobrze ale mam smaka na rotory do r8 tylko czy beda pasowac widzialem takie r8 i mi sie podobalo albo te z v10 zygzaki tez sa fajne bo nie ori raczej nie chce mam stracha ze jakas plastelina bedzie
Opublikowano 2 Sierpnia 201313 l tak jechalem wczoraj tamtedy wieczorem wiesz jak jest jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ja srebrny lubie i mnie sie podoba - i masz racje to jest normalne auto jak kazde inne bo to tylko auto a nie samolot:hi: czarny gubi ksztalty a bialy caly czas brudny jeszcze jest sephan blau ale w manualu prawie nie do dostania no i grafit ktorego szukalem ale tez nie bylo nic w manualu Znow widzialem Cie Tym razem w Jaśle... Moze zle sie wyrazilem... Zawsze wydawalo mi sie ze R8 to taki kozak ze kopara opada przynajmniej na filmikach robi takie wrazenie. W rzeczywistosci przynajmniej na mnie nie zrobilo takeigo wrazenia. Czy przez kolor nie wiem. Biala 911 robi owiele wieksze łaaaał niz to to. Czarny mat bylby niesamowity. W szebniach gosc ma brabusa czarny mat i pomimo ze to G klasa (nie trawie terenowek) robi wrazenie swoim ogromem i wlasnie kolorem. P.S. Panowie nie ma sie co fochowac, nie jestesmy dziecmi kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie. Poza tym napisalem ze to co najwazniejsze w samochodzie czyli motorownia jest zacna.