Plebansk8 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 R8 marzenie, gratulacje auta , kiedyś też sobie takie kupię
Brysio Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 wsztyko pieknie ale w r8 miejsca niet! chlodnice sa z przodu i tak zapakowane musialby byc update na turbawy a nie kompressor
melman_zyrafa Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 To pakuj Konstrukcja niemalże bliźniacza <br /><br />
junior_tdi Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Do R8 fajne kity Twin Turbo mają w underground racing, tylko chyba do wersji V10
runmadafaka Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 kozak! gratuluje głownie spełnienia jednego z marzeń nie miałem przyjemności z v10, ale v8 mnie trochę zdziwiło.. brakuje jej troszkę, w porównaniu do tego co oferuje wyglądem:wink:
Tomeks Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 takie autko za ~30 pensji,toż to jak za darmo:kox: zawsze jak jestem w DE i widze tam ludzi w starych golfach,mondeo,czy innych padłach,mysle sobie "co z was muszą być za lebiegi":decayed:
sokal Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 obejrzyj takie na zywo a zobaczysz spodoba sie Widziałem Nie miałem okazji tym jechać ale jakoś nie odczuwam takiej potrzeby Cóż, nie każdy musi gustować w takich autkach i ja nic specjalnego w tym nie widzę, ładny nowy samochodzik i tyle Co nie zmienia faktu że chciałem pogratulować zakupu i spełnienia marzenia Niech się dobrze sprawuje
MARCIN607 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja pier................................. Co za auto!!!!!!!!!! I od poniedziałku zaczynacie mnie depresjonować Niech służy dobrze
grzes1150 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Fajny zapierdalacz To quattro nadaje się do upalania a motorownia wprost kocha wysokie obroty
Brysio Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 dzisiaj srednie spalanko 22 bo troszke poszalalem
alvaro Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Wiedziałeś co robisz nie kupując R-tronica czy taka się trafiła ??
Brysio Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 r-tronica nawet nie ogladalem zadnego ... bo to go*no nie z tej ziemi wiele sie naczytalem jak r-tronic bez wysprzeglania biegi przelacza itp a potem skrzynia do roboty dla mnie bylo wazne manual i polift bo poprawiony silnik i skrzynia ale przy zapier... i tak potrafi wrypac 1l oleju na 1000km ale one tak juz maja bo sie wkrecaja do 9tys to pierscienie oleju nie moga sciagnac z gladzi i spala zreszta jak chce go na obrotach przytrzymac to tak robie a nie bedzie mi jakis automat mowil jak mam autem jechac
alvaro Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Dobry wybór . Latałem trochę R8 w R-troniku. Jak skrzynia działa OK to daje super fan z jazdy bo przy zmianach biegów jest niezłe p....dolnięcie w plecy gdzie w manualu tak szybko biegu nie zmienisz aby otrzymać taki efekt ale jak się zacznie sypać to jest problem... W manualu nie ma filozofii jak nie chodzi to wiadomo gdzie szukać a ta R-ka to uj wie czy elektronika czy sterowanie czy sprzęgło, ciągle coś... Sporo ludzi ma problemy z automatem za to niby chwalą poliftowy automat w R8-ce... Graty wozu jeszcze raz
Brysio Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 dzieki:wink: no wlasnie naczytalem sie ze nawet skrzynia r potrafi sie przy 30tkm wyje** to ja mam gdzies taki interes gwarancja sie skonczy i czlek w czarnej du** jest wtedy a manual to manual tez sie da szybko zmieniac biegi tylko troche wprawy w dodatku mozesz sam obrotami sterowac przy jakich zmieniasz itp dla mnie same zalety nie przekona mnie nikt do jakis r tronickow -- jak mawial moj profesor im cos wiecej skomplikowane tym sie szybciej spier... bo ma do tego wiecej mozliwosci bledu:decayed: dlatego jak sie pojawi na necie manual w dobrej kasie zaraz go nie ma a tych r-trykow stoi od groma i tego nikt nie chce brac mialem juz 2 automaty tiptronica w audi i cos ala 2 sprzeglowka w slk powiem tak wygodne to to jest ale jak sie zaczenie cudowanie to stan oleju to szarpania to przeskoki to slizganie to znow przeskoki biegow to czujnik sie zje**ie a dajta mi swiety spokoj nerwow zjadlem dosc i styka mi moze ktos powie ze jestem zablokowany i starej daty ale dobrze mi z tym ---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ---------- :decayed::banan: licznikowe 319kmh walnalem na Autobahnie kur***** jak to brutalnie jedzie chyba trzeba na to pozwolenie na bron:wink:
Brysio Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 panowie filmik bedzie na 100% ale przy tej predkoscie nie bardzo jest jak nagrywac samemu wolalem sie na drodze skoncentrowac banana mam z godzine juz na gebie nawalilo mi adrenaliny ze hoho ))
tomcrack27 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 pogratulowac furki naprawde niezla niunia
srb38vx Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Robercik gratuluje autka jest :kox: teraz mie może wyprzedzisz
Rekomendowane odpowiedzi