Adrian2.4 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam, jakiś czas temu wyskoczyła mi świecąca plamka na panelu klimatyzacji. Sama z siebie się powiększa i doprowadza mnie chwilami do szału, ponieważ wnętrze się w moim samochodzie lśni (czyszczę wszystko na bieżąco). Panowie, co z tym zrobić? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
kruper Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam, jakiś czas temu wyskoczyła mi świecąca plamka na panelu klimatyzacji. Sama z siebie się powiększa i doprowadza mnie chwilami do szału, ponieważ wnętrze się w moim samochodzie lśni (czyszczę wszystko na bieżąco).Panowie, co z tym zrobić? http://img850.imageshack.us/img850/1701/20121215184543.jpg Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. pozistaje tylko wymienić, dalej będzie lśniło
Adrian2.4 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ile kosztuje taki ekranik, gdzie go kupić i ewentualnie jak wymienić? Że będzie lśnić to jestem przekonany, sam o to zadbam.
Seikokilla Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ile kosztuje taki ekranik, gdzie go kupić i ewentualnie jak wymienić? Że będzie lśnić to jestem przekonany, sam o to zadbam. sam wyswietlacz raczej ciezko dostac o ile to mozliwe . chyba bedziesz musial znalezc panel z dobrym wyswietlaczem z rozbiorki i wtedy kombinowac z wymiana calego panelu lub zamiana wyswietlaczy. poszukaj w dziale sprzedam moze sie cos trafi.
grzes1150 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Kup panel z rozbiórki i po problemie. Na allegro jest tego masa
samekgsx550 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Typowe. Rozwarstwia się wyświetlacz. Ktoś musiał go kiedyś rozbierać. A może to skaner linii papilarnych
ziomek69 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Hmm, ja też tak miałem w zimę. Jak tylko zrobiło się ciepło, to zeszło
majkel2020 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 kurcze, i mnie w sobotę, po tym dużym mrozie pojawiły się plamy nad temperaturą. Fakt, że jak zrobi się w aucie cieplej to się zmniejsza, ale dalej widać. Szlag by trafił :/ a dopiero co się pocieszyłem nową furą
rafal9119 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 ja bym poczekal az caly padnie i wtedy poszukal nowego
Hatek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 nie jestem pewien ale tam jest taka taśma łącząca wyświetlacz z klimatronikiem wiem, że mój magik takie coś naprawiał specjalnym lakierem i pomagało.
Rekomendowane odpowiedzi