biggman Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Z 50cm od rekina po stronie pasazera beda wtyczki lubię takie kolory U H4mm3Rka mi sie ten kolor spodobal, takiego jeszcze nie mialem, z czarnym autem powinno sie calkiem fajnie zgrac No ładnie ładnie, komplet od s4?Nie, to 320 / 288 Edytowane 6 Czerwca 2016 przez biggman
muunv Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dziekuje Mały update. Pomalowałem listwy S4 w kolor, teraz jest znacznie lepiej Hamulce na dniach lecą do Deva. Myślę że 320/288 dadzą radę. Hamulce będą piaskowane i malowane W dobrym momencie zabrałem się za wymianę uszczelki pod anteną dachową. Stara już sparciała i strasznie się sypała, jeszcze trochę i by puszczała wodę. Nowa uszczelka w ASO około 10zł. Przy okazji dokładnie wyczyściłem lakier przy antenie Pochwal sie jak odkleic ta antene i pozniej ja przykleic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
staniek Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Antena jest przykręcana nic nie trzeba kleić.
kaman Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Świetny kolor zacisków! Jak wylądują na czarnulce, a ja będę przejazdem w Twojej okolicy to podjadę zobaczyć je na żywo [emoji16] Wysłane z jabłka
biggman Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2016 Pochwal sie jak odkleic ta antene i pozniej ja przykleic Śruba jest pod lampką oświetlenia bagażnika Świetny kolor zacisków! Jak wylądują na czarnulce, a ja będę przejazdem w Twojej okolicy to podjadę zobaczyć je na żywo Zapraszam, trzeba zrobić małego spota
boguc Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Ładny kolorek hebli :-) Edytowane 7 Czerwca 2016 przez boguc
blade13 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Kolor wyszedl bajka! Czekam na foto na aucie...
Seta-1.8t Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Poprosze foto nowo zrobionych zaciskow hehehe luksowna furka pozdrawiam
biggman Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Grzesiu po weekendzie postaram sie cyknac foto --- Takie tam na mieście Edytowane 1 Lipca 2016 przez biggman
instruktor83 Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Jak się widzi taką b6 jak twoja to sobie tak myśle że Audi wcale nie musiało wypuszczac modeli b7 b8 czy nawet b9 , mam na mysli ,że b6 się jeszcze wcale nie zestarzała:-) oby tak dalej:-)
biggman Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Dzięki Przyszły sprężyny od Eibacha, w przyszłym tygodniu mam nadzieję montaż Zamówiłem od benzyny bo tak mi bardziej pasowało po kategoriach wagowych, z moich obliczeń powinno być równo, lub przód kapkę niżej Edytowane 6 Lipca 2016 przez biggman
KoJ@K Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Trzeba bylo gwinta zamowic, wtedy wysokosci bys sobie ustawil jakie pasują, a komfortowo bez roznicy do springow i 1BV.
biggman Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Opublikowano 6 Lipca 2016 Myślałem nad gwintem, ale auto normalnie użytkuję na co dzień i ta wysokość jaka będzie na Eibachu w zupełności mi wystarczy. A wiadomo gwint to już troszkę większe koszta, więc zdecydowałem się na Eibacha
KoJ@K Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Wbrew pozorom naprawde na gwincie w B6 potrafi byc przyjeniej i komfortowniej niz na nie ktorych kitach i w codziennym uzytkowaniu samochodu wcale nie jest uciazliwy.
Dominik. Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 Szacun, Kawał dobrej roboty wykonany, Audi robi wrażenie, Pełen podziw . Pytanie, Jakie amortyzatory zamówić do sprężyn Eibach Pro kit -30? Potrzebowałbym namiar do dobrego magika który w 1.9 tdi Avf zamontowałby mi Tłumik z 1.8t bądź 2.5tdi ( najlepiej DOLNYŚLĄSK). Jakby ktoś byłby miły i mógł mi kogoś polecić.
turzol Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Dzięki Przyszły sprężyny od Eibacha, w przyszłym tygodniu mam nadzieję montaż Zamówiłem od benzyny bo tak mi bardziej pasowało po kategoriach wagowych, z moich obliczeń powinno być równo, lub przód kapkę niżej [emoji106] Ja na tych springach nie odczułem zmiany komfortu w stosunku do 1BE. Siadło u mnie równo ale praktycznie niezauważalnie nizej. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
albert224 Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Ja do eibacha zamawiam teraz amorki bilstein b8
turek 73 Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Ja kupiłem nowe Sachsy pod 1BE Ja mam do tych czarnych springów eibacha blisteiny b6 i jest super. komfort jest a prowadzenie rewelka. oczywiście odboje zmienione na 1be
biggman Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Wpadł duży serwis zawieszenia i hamulców W końcu założyłem hamulce 320 / 288mm. Podziękowania dla kolegi Seta-1.8t za pomoc w ogarnięciu tematu, Wandejowi i Dzikowi za nowe części Hamulce wyszły jak nowe Do tego przewody hamulcowe w stalowym oplocie Hel, oraz wymiana płynu hamulcowego.Hamulce jeszcze się docierają, ale już czuć ogromną różnicę.Następnie wpadł komplet stabilizatorów z RS4. Różnica w zakrętach na duży plus, auto zrobiło się dużo sztywniejsze.I na koniec wpadły nowe amorki 1BE Sachsa, komplet nowych osłon, gum, mocować, śrub, co tylko się dało Do tego sprężyny obniżające Eibach Pro Kit -30mm. Sprężyny dobrane po klasach wagowych, i najlpiej pasowały te od benzyny 1.8. Auto siadło idealnie jak chciałem. Wcześniej było wszędzie 67cm od ziemi do błotnika. Teraz przód jest 64cm, tył 64.5cm przy 1/6 baku Po takim serwisie auto prowadzi się bajka. Na koniec generalne sprzątanie i małe spa dla lakieru Edytowane 25 Lipca 2016 przez biggman
Rekomendowane odpowiedzi