pet3r Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 PEKAO robi sobie z klientów jaja przy okazji fuzji z BPH (może tylko ze mnie, bo byłem klientem BPH) więc szukam konta taniego w prowadzeniu, z dużą ilością bankomatów, najlepiej darmowych i oczywiście z obsługą przez internet. może zostać jednak w PEKAO - jest w sieci bankomatów Euronet?
Hugo Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 mbank lub inteligo.Używam od lat i jednego i drugiego i jest git :th:
poziek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 A ja polecam konto >30 w bzwbk. Nic nie płacisz za prowadzenie rachunku, masz dostęp iternetowy, 5 przelewów masz free, kazda transakcja potwierdzana smsem.
hornet Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 PEKAO robi sobie z klientów jaja przy okazji fuzji z BPH (może tylko ze mnie, bo byłem klientem BPH) więc szukam konta taniego w prowadzeniu, z dużą ilością bankomatów, najlepiej darmowych i oczywiście z obsługą przez internet. może zostać jednak w PEKAO - jest w sieci bankomatów Euronet? Tak to tylko w erze Pytanie jak będzie wykorzystywane konto, ile przelewów miesięcznie będziesz robił. Czy opłacasz jakieś rachunki przez net ? Robiąc zakupy płacisz gotówką czy wolisz kartą ? Wybierając konto warto zagłębić się w te informacje, ponieważ czasami konta które wydają się droższe w rzeczywistości są tańsze od tych promowanych :>
pet3r Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2008 miesięcznie robię kilkanaście przelewów za zakupy w necie, nie opłacam żadnych rachunków, na zakupach preferuję kartę (głównie przy tankowaniu, za coca-colę w sklepie płacę gotówką ). jak to jest w wpłatami gotówki na konta i z bankomatami w Inteligo i w mBanku?
letallec Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 jak to jest w wpłatami gotówki na konta i z bankomatami w Inteligo i w mBanku? Jesli chodzi o mBank to z bankomatów euronetu i bzwbk wyplacasz za darmo. [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2008, 11:39 _________________________________________________ miesięcznie robię kilkanaście przelewów za zakupy w necie, nie opłacam żadnych rachunków, na zakupach preferuję kartę (głównie przy tankowaniu, za coca-colę w sklepie płacę gotówką ). w takim przypadku mBank będzie dobrym wyborem :th: Mam tam konto od początku jego istnienia
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 ja polecam mbank 6 lat mam tam konto + kredyt hipoteczny naprawdę jest ok
Kaśka Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 mam konto w mbanku od kilku lat i jest w porządku, teraz założyłam jeszcze w polbanku i też niezbyt drogie prowadzenie, dostęp przez internet i możliwość wypłaty w bankomatach Euronetu.
poziek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja natomiast polecam milenium bank ale napisz mu dlaczego? za co płacisz a za co nie... niech chłopak ma porównanie
moskal Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja mam w ING. przelewy za darmo , prowadzenie konta 5 pln. Bankomatów troche jest, plus wypłaty z EURONETU z prowizją 1 pln. Wiem ze jest taka opcja za kilka (nie wiem , musiałbys do nich zadzwonic) złotych miesiecznie mozna sobie wypłacac z kazdego bankomatu za free. w kazdym badz razie polecam , miałem kiedys w PKO BP ale mnie wk***i...li i zmieniłem. Porównania nie ma. :th:
areckid Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja jestem zadowolony z Lukas Banku, miesiecznie place za prowadzenie konta 1zl (przy wiekszej sumie na koncie to oni nawet doplacaja), za przelewy 0zl.
pet3r Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2008 rozumiem, że pieniądze na konto w mBanku wpłaca się przez BZWBK? a jak to jest z wpłatami przez inne banki?
Kaśka Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 rozumiem, że pieniądze na konto w mBanku wpłaca się przez BZWBK? a jak to jest z wpłatami przez inne banki? Wpłacasz kase z innego konta przelewem, albo przez wpłatomaty które są w różnych miastach, najczęściej w centrach handlowych, wszystkie wpłatomaty są wyszczególnione na stronie mBanku.
jarko Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Mam takie mbank lub inteligo.Używam od lat i jednego i drugiego i jest git :th: I takie A ja polecam konto >30 w bzwbk. Nic nie płacisz za prowadzenie rachunku, masz dostęp iternetowy, 5 przelewów masz free, kazda transakcja potwierdzana smsem. I robię tak rozumiem, że pieniądze na konto w mBanku wpłaca się przez BZWBK? Jeżeli mam używać konta do robienia opłat, różnego rodzaju przelewów to bardziej wolę mBank :th:
Wąski Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jarko ile Ty masz kont :gwizdanie: :gwizdanie:
jarko Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jarko ile Ty masz kont :gwizdanie: :gwizdanie: Tyle żeby się komornik nie połapał
Rekomendowane odpowiedzi