Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, 

jestem nowy na tym forum. Posiadam A4 Cabrio od 5 lat. 

--- 
Zanim napisałem ten post zastanawiałem się gdzie umieścić drugą jego część i nie znalazłem miejsca :(

Moje pytanie jest następujące czy ktoś z użytkowników posiada instrukcję demontażu kosza na dach ? 
Szukałem w internecie ale bez rezultatu. 
Z góry dzięki za pomoc.

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy AUDI

Opublikowano

Cześć wszystkim :) Mam na imię Patryk i jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B8 2.0tdi :quattro:

Opublikowano

Witajcie,

miło mi rozpocząć przygodę z Audi, którą mogę dzielić razem z Wami drodzy forumowiecze. Mam nadzieję, że zarówno ja jak i Wy będziemy mogli wymieniać się wiedzą i doświadczeniem z używania Audi. 

Jestem Kuba i mieszkam w Krakowie, przez który przemieszczam się AUDI A4 B6 AVANT z quattro z silnikiem 3.0 ASN.

Opublikowano

witam wszystkich moje auto to Audi a4 b5 1.6 ben. 98 rok

Spoiler

i mam kilka pytań. kupiłem je 3 miesiące temu odrazu wymieniłem rozrząd filtr paliwa filtr oleju filtr powietrza olej sonde lambde. no i strasznie duzo paliła  ( za 50zł robie 80km i zmieniam bieg przy 2tys obr.) okazało sie ze zbiornik był dziurawy wymieniłem zbiornik i bez zmian. i wtedy podpiołem go pod komputer i pokazało dwa błedy pierwszy to: 

1:  01087  -nie dokonane nastawy podstawowe.  -sygnał nieprawidłowy.  -stały 

2:  00515  -czujnik halla.   -brak sygnału.    -stały 

a no i jeszcze ostatnio wyprzedzałem na trasie zredukowałem na 3 bieg i okazało sie ze odcina przy 5tys. obr. co to moze byc? 

Dziekuje i Pozdrawiam.  

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.   

Opublikowano

Czesc, od jakiegos czasu aktywnie czytam to forum, rowniez stare tematy wczesniej jakos nie mialem potrzeby rejestracji.

Jednak postanowilem troche pobawic sie  z moim Audi wiec w koncu sie zarejestrowalem :)

Opublikowano

Witam wszystkich fanów marki A!!!

To dzięki a4-klub dużo się dowiedziałem na tematy nie tylko audi dlatego postanowiłem się zarejstrowć. Problemy z naszą marką się nie skończą wiec warto brnac w cały temat w większym i doświadczonym gronie czego życzę całemu a4-klub gdyż bez awarii naszych aut nie było by forum. Każdy kto choć trochę lubi szperac w samochodach powinien tu być..... Pozdrawiam i życzę pozytywnych i samodzielnych napraw i udoskonaleń.

Opublikowano

Zaczynam przygodę z B7

Opublikowano

Witam Wszystkich Klubowiczów w Nowym 2018roku

Moje Audi to A4 B7 Avant 2005r przód napęd z silnikiem 2.0Tdi 16V BNA/136KM/ aktualnie o mocy 208KM i 410Nm w 6cio biegowym manualu układ hamulcowy z S4  zawieszenie Bielstein B6,stabilizatory przód i tył H&R 

Opublikowano

Witamy :)

Pochwal się w odpowiednim dziale.

Opublikowano

Jako że od 30.12 jestem posiadaczem Audi a4 B8 od razu postanowiłem się zarejestrować. Już prędzej widziałem tutaj dużo informacji a że sam też coś wiem to postaram się pomóc ?

Jestem Paweł. Mieszkam w woj Opolskim ?

Opublikowano

Witam wszystkich jestem tu nowy 

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Mam na imię Kamil, jestem z podkarpacia i obecnie mieszkam w Rzeszowie.

Pracuję w firmie zajmującej się auto detailingiem.

Posiadam Audi A4 B6 z 2002 r. z silnikiem 1.9 TDI.

Opublikowano

Witam Wszystkich na forum i pozdrawiam Rafał

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim pozdrawiam z 3miasta

Opublikowano

audi a4b6 [1.9 avf] quattro:hi:

Opublikowano

Czesc, jestem Jakub posiadam Audi A4 B5 110km AFN w wersji avant mieszkam w okolicach Gorzowa WLKP. plan na auto mam prosty, tak jak nick;)

Opublikowano

Witam

Juz od kilku lat wielokrotnie korzystałem z wiedzy zawartej w forum, a dziś postanowiłem dołączyć do Was..

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Mateusz mam 24 lata i od niedawna posiadam Audi A4 B5 zakochałem się w tym aucie <3 mam nadzieję, że nie raz odnajdę tutaj odpowiedzi na moje pytania jak i z chęcią podpowiem coś jeśli tylko będę wiedział :)

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich miłośników marki ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.