Łukasz85 Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Witam!! i Jak możesz to dołącz miejsce pobytu
Gość ostry Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Witam wszystkich Czwórkowiczów ze stolicy Dolnego Śląska Pozdrawiam licząc na sympatyczną i owocną współpracę rules! Ostry
Lukas Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Powitac uzupelnij profil szczegolnie skad: ????
sheed Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 ok. juz sie dogrzebalem do ustawien profilu. jeszcze troche o furze: audi a6 avant 2.5 tdi grudzien 98 (buda 99) mam ja od niedawna (listopad zeszlego roku) i wciaz sie jej ucze. Mam juz doswiadczenia z serwisem autoryzowanym..wiecej tam nie wroce :-) A na tym forum chce zadac kilka pytan, pierwsze bedzie dot. klimy (no bo wkoncu cieplo sie zrobilo)
mstan Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Od niedawna jestem "szczęśliwym" posiadaczem A 4 1.8T. Mam pytanie do wszystkich:jak odblokować fabryczne radio Audi delta ,które udało mi się zablokować. Były właściciel podał mi kod,ale zapomniał dodać,że jedna z cyfr kodu pojawia się na wyświetlaczu przed jego wpisaniem.A ja byłem uparty i nie wiedziałem że mam tylko trzy próby.javascript:void(0); javascript:void(0); Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Gość zdeniu Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 witaj kolego ten dzial służy tylko do witania się wszelkie problemy proszę w technicznym PS. kolego proszę uzupełnij swój profil skąd jesteś
misiu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Michał z Jaworzna. Witam wszystkich miłośników . Już niedługo będę śmigał po śląsku pięknym . Swietne forum. Masa przydatnych informacji. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi