emmwu Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jestem świeżakiem na tym forum, a więc wypada się przedstawic. Mam na imię Mariusz. Jestem z Jawora na dolnym śląsku. Jeszcze nie jestem posiadaczem upragnionego audi a4 b5, ale już za niedługo to się zmieni Myślę, że dzięki temu forum dowiem się wielu ciekawych informacji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekp0101 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Witam!Jestem tutaj nowy, swojego wymarzonego audi a4 b5 niestety jeszcze nie posiadam, ale zarejestrowałem się by przed zakupem mieć odpowiednią ilość informacji, by w przyszłości mógł przedstawić swoje audi na tym forum. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ofcaa2 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam wszystkich.Jeszcze nie jestem posiadaczem audi ale planuje zakup w najbliższym czasie audi a4 b6 i mam nadzieje że na tym forum znajdę wile ciekawych informacji dotyczących zakupy oraz użytkowania Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rayos Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam wszystkich, Zamierzam dopiero zakupić audi A4 b6. Zastanawiam się jeszcze tylko czy benzyna czy diesel. Zarejestrowałem się by przed zakupem mieć odpowiednią ilość informacji. Na chwile obecną śmigam focusem II 1.8 TDCi ;-) Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi