witek12 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witam mieszkam w okolicach Rzeszowa i w ostatnich dniach nabyłem A4 1996r.Posiada ona automatyczną klimę radio podgrzewane fotele elektryczne szyby.
waski Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 witam klubowiczow pomykam niunia z 95r 1.9 tdi aktualnie jest u mechanika robie skrzynie :cry:ale i tak bym jej nie zamienil
canibus Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam bardzo ciepło wszystkich forumowiczów. Na imie mamTomek i jestem z Głogowa. Jestem szczesliwym posiadaczem srebrnej Audi A4 avant 1.9 TDI z 1996 roku. Myśle, ze znajde tutaj wiele ciekawych informacji, a w razie klopotow (odpukac w niemalowane) takze pomocy i porady.
Gość zdeniu Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 witaj kolego PS. proszę uzupelnić swój profil
teksik Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam wszystkich zwolenników marki audi teraz mieszkam w angli narka
T-żółw Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Szufla uzupelnij profil dot miejsce zammieszakania!
Rekomendowane odpowiedzi