dugi Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam wszystkich, niedawno zakupiłem A4 i przy Waszej pomocy mam nadzieję ja sobie dobrze "wychować" :>. Postaram sie dobrze zachowywać na forum i wnieść coś w miarę swych skromnych możliwości. Tylko najpierw musze się trochę podedukować na temat A4 bo jak na razie to dziewiczy ląd dla mnie(miejcie wyrozumiałość)
Iverson Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam. Zapraszam na spoty do Rzeszowa, poznasz fajnych ludzi , przy okazji dowiesz się czegoś o swoim aucie (nie zawsze dobrego hyhyhy ).
Damian1982 Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam wszystkich posiadaczy niuni spod znaku 4 obręczy. Szukam mocno Audi A4 2.4 bądź S4 a obecnie jestem posiadaczem starszego modelu tego pieknego samochodu. Mam nadzieję ze szanowne grono zechce mi pomoc w nurtujacych mnie sprawach.pozdrawiam wiec jeszcze raz serdecznie i do spotkania na forum. Damian
22117 Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 witam mam naimie adam kupilem a4 jestem laikiem a tu jest kopalnia wiedzy dzieki pozdro
Iverson Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 witam i zapraszam na spot do Poznania-najbliższy 20 lipca o godz.16:00
zeeb Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Cześć. Na imie mam Michał. Od niedawna pomykam a4 avant. Myślę, że czegoś ciekawego się od Was dowiem
Rekomendowane odpowiedzi