CroCop Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Wita mam zamiar kupić sobie Piękne b5 (1.8T) od jakiegoś czasu wertuje już forum i powoli ogarniam temat wszystkie za i przeciw najgorsze jest to szczecin niema tak zgranej grupy jak wawa Pozdrawiam CroCop
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 witamy, wszystko w swoim czasie, wystarczy zebrac ekipe i bedzie zgrana grupa, wystarczy chciec
xxxbolo Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 witam wszystkich forumowiczów i klubowiczów juz od jakiegos czasu przegladam wasze forum i wkoncu przyszedl czas sie przywitac poniewaz za jakis czas(pare miesiecy) stane sie pelnoprawnym forumowiczem a w przyszlosci moze i klubowiczem a wynika to z tego faktu, ze chce kupic uszkodzone AUDI A4(w dieslu,2003-2004) skompletowac ospojlerowanie z pakietu S-line, dorzucic pare koników i wyjechac z warsztatu w takim stanie abym nie musial puzniej odstawiac autka na zrobienie kolejnych modow tylko moc sie cieszyc przyjemnoscia z jazdy pozdrawiam Artur
Gość rob Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 witamy na forum i zapraszamy na spoty
Gość Murzyn Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 witamy kolege - zapraszamy w wolnym czasie na spociki KR
wierzbapl Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4 1.8 125KM 1995r mam nadzieje że będzie mi dobrze służyła a ja o nią będe dbał. Silnik trochę ulany, przeguby do wymiany, a poza tym wszystko OK. Zrobić i jechać
rozyk Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witam wszystkich Od niedawna jestem posiadaczem A4 B5 AHU 1.9 TDI 90KM 1998r i mam nadzieje że będzie mi się dobrze jeździło. Silniczek klekocze, aż miło. Pozdrawiam
rozyk Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Mam małe pytanko, macie może jakąś wersje elektroniczną polskiej instrukcji? Niunia przybyła do mnie prosto z Niemiec. Byłbym bardzo wdzięczny za jakiś link.
Rekomendowane odpowiedzi