bieniua4 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam!! Jestem tutaj nowy. Niedawno zakupiłem Audi A4 1,9 TDI 90 KM!!! Niestety po paru dniach miałem wypadek i poszukuje paru cześci których nie moge nigdzie dostać. Jestem ze śląska a dokładniej z Dąbrowy Górniczej. Witam wszystkich klubowiczów!!!!
adamus Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam wszystkich foromiczów,mam na imie Adam i dużą przyjemnośćią dokącze do Klubu A4 mam nadzieję, że czas mi na to pozwoli Pozrdrawiam
Silver88 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam! Co prawda posiadam ale nie A4 tylko A3, lecz sadze ze obydwa samochody maja wiele wspolnego. Nastepnym moim samochodem bedzie napewno nowe A3 lub A4 B6 ale na zmiane przyjdzie mi jeszcze troche poczekac.
alvaro Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 witaj w klubie ! jesteś też w a3-club ??
MarcinS4 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Dzień dobry jestem z Warszawy-centrum mam na imię Marcin posiadam Audi A4 b5 1,6 z 98r postaram się niedługo zamieścić foto. Jestem bardzo zadowolony z mojej Audi . Serdecznie wszystkich pozdrawiam
alvaro Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 cześć ! witaj w klubie ! zaraz pewnie zaopiekuje się Tobą Warsaw Team a z nimi nie zginiesz..
Rekomendowane odpowiedzi