greg171 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 AUGUSTÓW-Witam od kilku tygodni jestem posiadaczem A4 Avant 1,9tdi-110km.
Sebol Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 JOU!!! witam wszystkich, jestem z Tychów i od 2 tygodni jestem szczesliwym posiadaczem 1.9 TDI granatowa perła, wczesniej jezdzilem audi 100 z roku 86 na full wypasie i bylem max zadowolony daltego tez zdecydowałem ze moim nastepnym autem bedzie tez i tak sie własnie stało bardzo chetnie wybiore sie na jakis zlot by powymieniac sie uwagami i cos ;-) pozdrawiam wszystkich szcześliwych posiadaczy A4 :D:D:D :audi: :audi: :audi: :audi: :audi: :audi: :audi: :audi: :audi: :audi: :audi:
wiesiekj Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 witam jestem posiadaczem audi a4 od tygodnia i pozdrawiam wszystkich ulubienców tej marki auto moje to sedan z 2000 roku 1.9 110 km licze w przyszłosci na porady starych wyjadaczy tej marki jeszcze raz pozdrawiam wiesiek
miro_x Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Mirek mieszkam w Przeworsku. Audi kupiłem niecały miesiąc temu. Jest to czarny Avant z 2004 r (AVF). Forum czytam od jakiegoś czasu. Atomosfera na forum bardzo mi się podoba. Jest super. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi