Gość Sasza Opublikowano 16 Czerwca 2007 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witam wszystkich szczesliwych posiadaczy 4 kółek :decayed: :decayed:
marcin j Opublikowano 16 Czerwca 2007 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witam wszystkich szczesliwych posiadaczy 4 kółek Witam dolna czesc postu powinna być w innym dziale: "silniki diesla"
Gość zdeniu Opublikowano 16 Czerwca 2007 Opublikowano 16 Czerwca 2007 witaj kolego do rozwiązywania problemów służy dział techniczny
Nexus_6 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witam zacne grono posiadaczy Audi A4 ! Na imię mam Maciek i mieszkam w Jarosławiu . Noszę się z zamiarem zakupienia w najbliższym – jak najkrótszym czasie tego ślicznego autka , urzekło mnie swoim wyglądem i niepospolitym komfortem jazdy. Wysoka kultura i niebagatelna znajomość rzeczy bywalców forum :oklaski: skłoniła mnie do bezzwłocznego zarejestrowania się. W najbliższym czasie mam zamiar nadwyrężyć spokój niektórych z Was zadając drobiazgowe i dociekliwe pytania . Pozdrawiam !
AUDICZKA4 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witam wszytkich i odrazu pozdrawiam .Wojtek z Lubina się kłania . Śmigam sobie A 4 2.5 TDI . fORUM INTERESUJACE I MI SIE PODOBA.
schiller Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 witamy w klubie PS. nie uzywaj capsa
Rekomendowane odpowiedzi