TTom3k Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamq Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur_tt Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Napisze krótko, miałem dużo aut prawie przetestowałem każdą marke auta, i dopiero po kupieniu AUDI A4 wiem co to jest porządne auto!!! Miałem trochę problemów z A4, ale powoli zwalczylem je. Mam pare pytań i ciesze się że jest taka strona jak ta. POZDRAWIAM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 powitać nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Czołem! Miłego uzytkowania i pamietaj - - to szlachetna marka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 witam witam, ostatnim razem na forum gościłem gdy pytałem o konkretna poradę w sprawie zakup A4. szczgólnie pre_pl mi w tym "pomógł". z tamtej zrezygnowałem i kupiłem coś dużo tańszego... ale też A4! Avant 99' 2.5TDI teraz zapewne będę zamęczał Was innymi pytaniami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Czołem! Miłego uzytkowania i pamietaj - - to szlachetna marka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti261 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_N Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam wszystkich fanów Audi A4! Niedawno zmieniłem samochód z Opla Astry na Audi A4 Kombi 1,8T, samochód kupowałem w polsce, ma podniesioną moc do 200 km, jestem bardzo zadowolony, nieźle się prowadzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Siema ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_N Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Hej! w końcu się zalogowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zukosok Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 witam wszystkich audi manów:) właśnie dołączyłem do waszego szanownego grona a4 1.6 :> pozdrawiam krystian aaa..bym zapomniał dziękuje, już mi to forum pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 szczala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 HeYA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 siemanko na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shakal Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Od nie dawna jestem właścicielem audi a4 b5 avant 2,5 tdi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi