tomeklpu Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Bry. Co prawda jestem juz jakiś czas zarejestrowany, ale jakoś nie było okazji pisać. Mam na imie Tomek, mieszkam w Puławach i rozglądam się z a4;)
RedruM Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witam , Mam na imię Karol. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 2000r. 2,5 L V6 diesel 150 km (Avant). Konto zakładam ponieważ interesuję się samochodami Audi i jak w poprzednim modelu (A3) teraz również zakładam konto )
8artosh Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witajcie! Od tego tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem srebrnego Avanta. Przywiał mnie niestety błędami wypadania zapłonu (16684, 16685 i 16687) gdy przycisnąłem w trybie S. Błędy sporadyczne. Nie znam się niestety jeszcze na obsłudze VAGa i tylko tyle udało mi się dowiedzieć... Dodatkowo, ku mojemu nieszczęściu, system bose zmienia mi dowolnie nagłośnienie (raz działają wszystkie, raz lewy, raz prawy...). Pewnie to coś z kablami, jednak nie miałem jeszcze czasu, żeby to ogarnąć. Przy tym silniku miło jeździ się też z wyłączonym radiem. Pozdrawiam serdecznie! Bartek
Rekomendowane odpowiedzi