Wihajster Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiu Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam Nazywam sie Piotrek Chcialem sie grzecznie ze wszystkimi przywitac Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalasny Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 WITAM WSZYSTKICH TRAFIŁEM NA FORUM PONIEWAŻ STAŁEM SIĘ SZCZĘŚLIWYM POSIADACZEM A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam i pozdrawiam serdecznie wszystkich klubowiczów :siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1807 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Czesc mam na imie Jarek i witam wszystkich użytkowników A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylas80 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 witam wszystkich bardzo serdecznie mieszkam niedaleko kalisza posiadam A4 z 1995r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4avant Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam Serdecznie wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyA4 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichynhkr Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam. Posiadam golfa 3 generacji, lecz marzy mi sie A3 rok ok 2000 z silnikiem 110 + własne przerobienie na większą moc. Myślę o ok 130-145 km. Ale nie szybciej niż za rok. Dziś widziałem na ulicy srebrne A4 nie wiem jaki miało silnik ale pięknie brzmiał. Miał z przodu większe IC a przyspieszenie heh. :marzy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3I Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Warmia i Mazury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blupo Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam, jestem szczęsliwym posiadaczem audi A4, niestety mam z nim duże problemy, zaczynając na braku ogrzewania a kończąc na slizgającym sie sprzęgle przy gry jest rozgrzane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witamy Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi