maca777 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam wszystkich użytkowiników forumMam na imię Maciej mieszkam w okolicy Kwidzyna woj. pomorskie. Na dniach zamierzam zakupić audi a4 b6 avant.pozdrawiam
vladko Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Mam na imię Władek, posiadam audi a4 b6 quatro 2003 rok. Pozdawiam
kakarotto Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam. Właśnie dołączyłem do grona klubowiczów Audi a4:) Mam 23 lata i pochodzę z opola Lubelskiego
Zboro Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam Wszystkich. Dopiero zaczynam przygodę z Audi, więc mam nadzieję iż będę mógł liczyć na pomoc i wsparcie oraz wybaczenie błędów i niewiedzy. Z miłą chęcią jeśli czas na to pozwoli spotkam się z ludźmi z okolic. Moje auto, które dopiero w poniedziałek będę rejestrował to: Audi A4 B6 1.9tdi 130km. Rok 2004 choć vin pokazuje 2005 Przyjechało z Włoch i ma oryginalny przebieg 295,000 km. Zdjęcia wrzucam jeszcze z komisu gdyż nie mam swoich. Serdecznie pozdrawiam. Łukasz
thomek00 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam Wszystkich! Obecnie jestem na etapie poszukiwania a4, liczę na Waszą pomoc w tym temacie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi