Zajcew Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Niestety nie wiem, nie wykręcałem jeszcze świec. Wiem że bez potrzeby lepiej tego nie robić bo czasami się urywają. Chyba że jest inny sposób na sprawdzenie o którym nie wiem.
Mingblue Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Cześć nazywam się Martin i mam 23 lat. Posiadam A4 B5 sedan z silnikiem 1.8 (ADR) z 1998 roku
KOMIKOMP Pawel Lewinski Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witajcie. Szukam warsztatu w okolicach Piaseczna..... może być i coś z warszawy Potrzebuję wyjąć sterownik skrzyni biegów ( multitronic ) z audi A4 2005r Może wiecie też ile coś takiego będzie kosztować.... Pozdrawiam Paweł
jarekaudi Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witajcie! Mam na imię Jarek i jestem ogromnym sympatykiem czterek kółek z Ingolstadt. Swoje a4 kupiłem rok tem i choć nie jest bez wad nie oddałbym za inne:-) rejestrując sie tutaj mam nadzieje ze zdobędę wiedzę do samodzielnego serwisu swojego auta gdyś średnio ufam warsztatom, jak i być może i ja komuś pomogę. pozdro
Dominek Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam serdecznie i pozdrawiam z województwa łódzkiego.
fryta007 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Bez przesady z tym urywaniem, wykręcasz zawsze na zimnym i nie będzie problemu klucz z długą nasadkę 10 i jechana - byłbym wdzięczny jakbyś podesłał mi co masz bo kurde Ja mam niby takie jak podają katalogi a co chwila mam błąd świec.
Darek_J Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Nazywam się Darek, lat 19, wojewódźtwo pomorskie, wielbiciel czterech pierścieni, pierwsze audi i zarazem pierwszy mój samochód to Audi A4 B5 Avant 1.9TDI 110PS rocznik 1997 model po lifcie wnętrza na 1998. Autko staram się trzymać w jak najlepszej kondycji technicznie igiełka, dopieszczony . Wkrótce wstawię jakieś fotki autka. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi