Kozbi Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam wszystkich i mam nadzieje że zarówno ja będe mógł pomóc jak i inni mi
marcinzx Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dobry wieczór jestem nowy na forum pozdrawiam wszystkich jest tu ktoś z okolic Ustki?
Rafał83 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dobry wieczór jestem nowy na forum pozdrawiam wszystkich jest tu ktoś z okolic Ustki? jest ze słupska witam
Dev Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Hejka witka na forum !!!! Jestem z Ustki
brodA4 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Cześć wszystkim. Właśnie zostałem świeżo upieczonym posiadaczem wymarzonych czterech kółeczek, i to wszystkich pędnych
demotek Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Cześć, nazywam się Mateusz. Auto to B5 z nieśmiertelnym 1.9 TDI AHU '98. Fura miała być na chwile, a chyba zostanie na dłużej dlatego pomyślałem, że fajnie byłoby dołączyć do grona pasjonatów tegoż modelu.
ABA66 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Witam wszystkich użytkowników AUDI A4. Od pewnego czasu jestem użytkownikiem AUDI A4 2003 r. 2,0 benzyna + gaz, multitronik, przez co trafiłem na to forum. Po przeczytaniu kilku pomocnych postów, witam Was.
Baksters Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Mam problem z moim klimatronikiem tzn jak wlacze nawiew na twarz srodkowy prostakat miedzy strzalkami to tak jakby zablokowala sie jakas przepustnica powietrza tzn powietrze nie leci na twarz zostaje wypchane na szybe i nogi pomimo ze strzalki gora dol mam wylaczone czy jest to cos powarznego i czy idzie to samemu zrobic?Acha dodam ze jak to wlanczalem to bylo slychac ciche szumienie jakby sie cos przelanczalo (zamykalo jak przepustnica) a teraz nic sie nie dzieje.Pomocy i z góry dzieki
michcio28810 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 moliwe że silniczek klapy sterujący środkowym nawiewem nie działa
Rekomendowane odpowiedzi