Pitilbn Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam wszystkich serdecznie. Właśne przesiadłem sie z A3 na A4, oczywiście 1.8 T. Dlatego oczywiście zawitałem:)
tazman Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Siema, zapraszamy na spota w Lublinie.
black dragon 5 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Na początku chce się przywitać[emoji2] Za nie długo stanę się posiadaczem A5 Sportback mam dwa pytania? 1. Na co trzeba zwrócić uwagę przy odbiorze auta? 2 . Czy są obecnie jakie nowe promocje? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
kazkovic Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam forumowiczów, od miesiąca posiadam swoje pierwsze AUDI i jestem zaskoczony ze auto 15-letnie tak pięknie chodzi Dla chętnych zdjęcia od poprzedniego właściciela https://www.dropbox.com/sh/qu4wq8l1qfmteqp/AADjKC1cSWj6cCS4WOLFZGzoa/a4?dl=0 Pozdrawiam!
mariuszbielsko Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam wszystkich klubowiczów i zapraszam do grona znajomych pozdrawiam.
nghtmr Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Jak w tytule, witam wszystkich pasjonatów. Świeżo upieczony posiadacz Audi A4 B7
AimStory Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam wszystkich miłośników Audi , Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi