chorwatek Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam wszystkich forumowiczów! Posiadam Audi B5 1.8 adr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syra86 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witaj ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek 1.9 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felixmuerte Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam wszystkich, Od nie całego miesiąca jestem posiadaczem A4 B5 1,6 z 1995r. Zapewne to forum pozwoli mi dowiedzieć się dużo ciekawy rzeczy na temat mojego autka, a nóż też komuś coś podpowiem Pozdrawiam, Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syra86 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witamy ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Żeno Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam wszystkich pasjonatów Audi A4 ! Mam na imię Mateusz, mieszkam w Sankt Augustin w Niemczech. Jestem właścicielem Audi a4 b5 1.6 avant. Gdybym miał opisać całą historię od czego się wszystko zaczęło z moją Audi, wyszła by dobra książka. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syra86 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiecus Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LChris Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam wszystkich forumowiczów! Posiadam Audi B5 1.8 adr Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1407 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajok Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 [podkarpackie] witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syra86 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajok Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Klika dni temu kupiłem audi a4 b6. Podczas przejażdżki w deszcz zauważyłem krople wody cieknace po plastikach po lewej stronie pod kierownica gdy rozebralem podszybie okazało się że ktoś demontujac pokrywę komputera uszkodził ja i była nie szczelna. Dzisiaj kupiłem nową w autoryzowanym serwisie i zamontowalem ja ale okazało się że woda ciągle dostaje się do środka. Proszę o pomoc gdyż nie mam pojęcia którędy woda może się dalej dostawać do środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi