malyzm Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam wszystkich serdecznie ;D Szczęśliwy posiadacz A4 B8 Avant 2,0TDI 170KM Pozdrawiam Mały
Tub Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Cześć wszystkim. Przygodę z Audi zacząłem kilka dni temu. Model : Audi A4 B6 Avant 1.9TDI 130km. Od zakupu tego modelu zacząłem się interesować modzeniem ( jestem kompletnym laikiem także dopiero wszystko przede mną )mam nadzieję, że od czasu do czasu będę mógł liczyć na Waszą pomoc. Pozdrawiam.
kaczorvw Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Czyli Łódź W posiadaniu 2x A4 99 i 00, Transporter T4 syncro i parę zabytków . Pozdrawiam Edytowane 5 Listopada 2015 przez kaczorvw
Bobbik Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zarejestrowałem się tylko dlatego że czegoś szukałem, nie znalazłem, więc rozkminiłem sam i wrzuciłem tutaj żeby inni mieli lepiej.
wrclaguna Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Witamy na Forum Takie rzeczy sa juz dawno rokminionepzdr.
Rekomendowane odpowiedzi