szakal222 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Muyslalem ze nasze swiecie w powiecie lubanskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasq Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Cześć Mam na imię Łukasz, jestem z Wrocławia. Zarejestrowałem się na forum, aby zaczerpnąć wystarczającej wiedzy i wskazówek, przed kupnem Audi Pozdrawiam wszystkich Edytowane 13 Listopada 2015 przez Lukasq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1201 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 a ja z Chełmna ) wiec calkiem blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niktoto Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Cześć. Jestem od niedawna posiadaczem A4 B6 Avant AVF . Chciałbym przy pomocy znawców tematu wgryżć się w tematy obsługi nowego nabytku. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil CTU Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witam wszystkich. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannfire Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witam serdecznie. Obecnie szczęśliwy posiadacz Seata Toledo II, noszący się ze zmianą autka na A4 B6, stad tez moja obecność na forum. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Witam serdecznie jestem nowy na waszym forum i serdecynie chciał bym się pryzwitać ze wszystkimi forumowiczami. Witam serdecznie jestem nowy na waszym forum i serdecynie chciał bym się pryzwitać ze wszystkimi forumowiczami. A gdzie mógł bym zadać to pytanie żeby było dobrze Edytowane 14 Listopada 2015 przez walada1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takstiven Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takstiven Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swidzi Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Chciałbym dołączyć do klubu i chętnie pojawiłbym się na cotygodniowym zlocie w C.H. Arkadia. Posiadam: Audi A4 B7 2007. Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witaj ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Siemka Zapraszamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Witamy http://a4-klub.pl/index.php?/topic/14-spoty-warszawskie-kazdy-wtorek-g-1900-arkadia-poziom-2-sektor-h/ Edytowane 14 Listopada 2015 przez PIXI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Śnieżek Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Hej forumowicze! Jestem nowym członkiem forum. Na codzień mieszkam we Wrocławiu, ale pochodzę spoza Wro, mianowicie z Żar/Lubska (woj. Lubuskie). Nie jestem jeszcze posiadaczem żadnego auta, ale aktywnie przymieżam się do zakupu A4 B7.Pozdrawiam i liczę o owocną współpracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekkb5 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Cześc, mam na imię Bartek. Od kilku dni jestem posiadaczem a4b5. Czy szczęśliwym? To się jeszcze okaże . W kazdym razie będę sie z Wami dzielił moimi doświadczeniami, jak i liczę na Waszą pomoc jeśli będę jej potrzebował. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi