jacek70 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witaj Kolego Niestety Homelink USA ma inne fale i trzeba wymienić moduł na Europę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybkapawel Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów, jestem posiadaczem Audi A4 1.6 102KM 2003 r. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satron Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Witam, wszystkich planuje kupić Audi A4 B7 Avant, mam nadzieje że uzyskam tutaj przydatne informacje:) Pozdrawiam Michał Edytowane 6 Grudnia 2015 przez Satron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiB7T Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Serdecznie witam Wszystkich Forumowiczów. Aktualnie jestem na etapie kupna auta Audi A4, najlepiej, aby była to wersja B7 w benzynie z lat 2006-2008. Swoje poszukiwania kieruję głównie w kierunku B7 sedan z silnikiem 1.8 turbo 163KM z zamiarem założenia do niego gazu LPG. Pozdrawiam Edytowane 6 Grudnia 2015 przez AudiB7T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiB7T Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frondside Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. Najwyższa pora powrócić do marki, mam nadzieje ze jak najszybciej. Jestem na etapie sprzedaży Alfy lub zamiany na A4 b5/b6 1.8t Quattro. Mam nadzieje ze niedługo pokaże na forum moje własne Audi https://sprzedajemy.pl/alfa-romeo-156-fl-1-9-jtd-zamienie-na-audi-a4-1-8t-quattro,29629677?_rp_RP=_rp_list_account_user_offers&offset=0 Edytowane 6 Grudnia 2015 przez Frondside Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witaj ciekawy nick , jeśli oznacza on nazwe zespołu to troszke inaczej się to pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kosiara1 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Po paru latach nieobecnosc na forum witam znow,mialem wczesniej b6 awx i wracamy do przygody z a4, wybor pada na b7 juz niedlugo powinienem zakupic i pochwalic sie,zaczniemy modzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki28.08 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witam. Jestem nowy tu na forum i zamierzam coś więcej się dowiedzieć o a4 pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajon Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajon Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witaj ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witaj ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 ☺Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi