Przemek-dgr Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Jestem przemek , stałem się nie dawno posiadaczem a4
wolnemiasto Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Hej Gdański wita wszystkich forumowiczów! Do tej pory raczej gustowałem w samochodach z kraju kwitnącej wiśni (toyota, honda, subaru), od pewnego czasu poszukując kolejnego auta zainteresowałem się audi. Edytowane 26 Grudnia 2015 przez wolnemiasto
Michał Panfil Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Cześć, jestem Michał, a mieszkam w Łodzi i poszukuje dla siebie audi a4 b6. Nie ukrywam, że z tego powodu dołączyłem do forum bo nie ma lepszego miejsca z informacjami jak forum. Mam nadzieje, ze uda mi się kupić fajne audi, a Wy pomożecie mi nieco w tym Później to juz tylko do zobaczenia na spotach
Paweł1702 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników. Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Paweł1702
Bartekbula Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Warto wyjechać i jak jest okazja to się nie ma co zastanawiać jedyny minus to tęskno za domem reszta do przeżycia
Rekomendowane odpowiedzi