leszek1973 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam wszystkich miłośników Audi, od wczoraj jestem posiadaczem A4b6 2.0 ALT 2003r Angol i zamierzam go doprowadzić do porządku
kenaimad Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Jako nowy kierowca i nowy posiadacz audi postanowiłem zapisać się na forum, chciałbym napisać żeby pomagać ale myślę że na początku jako świeżak i ktoś zielony w temacie bardziej będę korzystał z pomocy, rad i opisów bardziej doświadczonych, a z czasem kto wie, może sam zostane ekspertem
czaczapel Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam serdecznie,Od wczoraj jestem posiadaczem A4 B7 1.9TDI 2006! Pozdrawiam, Kamil
michoswwy Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam wszystkich Michał jestem z Wyszkowa aktualnie mam A4 b7 Avant poprzednio śmigałem OOOO A3 8l dość mocno pomodzonym jest może ktoś z Wyszkowa?
pksmlody Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Siemasz, kolejna B7 w Oleśnicy ... :-) Pokaż parę fotek! ;-)
the19game Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Od kilku dni jestem właścicielem A4 B6 1.8T, pierwsze Audi, pierwszy Vag. Poprzednio było E39
Rekomendowane odpowiedzi