Beny423 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam przeglądam forum i nie mam pojęcia gdzie umieścić posta z problemem który mnie prześladuje. Mam problem z zestawem głośnomówiącym.(radio BSN) Problem pojawił się nagle wcześniej wszystko działało. Po przekręceniu kluczyka odzywa się po niemiecku zestaw telefonu w samochodzie . Może ktoś mi wskazać gdzie mógłbym umieścić tego posta. Z góry dziękuję
House Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Nie umieszczaj posta tylko użyj opcji szukaj Forum to pomoc merytoryczna a nie prowadzenie za rączkę jak do przedszkola Witam przeglądam forum i nie mam pojęcia gdzie umieścić posta z problemem który mnie prześladuje. Słabo przeglądasz, oj słaaaaabiutko. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez House
Sonic_88 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam Wszystkich!Jestem od kilku godzin świeżo upieczonym posiadaczem A4 B5. Na codzień zajmuję się elektryką samochodową także w razie potrzeby pomogę Obecnie rozpoczynam etap doprowadzania auta do "ładu" o ile nie nazwać tego odwieśniaczaniem.. Pozdrawiam i do zobaczenia na spotach.
PiotrasPoznań Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam kolegę na pokładzie Z jakich dokładnie stron jesteś? Pewnie będziemy się gdzieś mijać, pozdrawiam
Caarlos Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam! Mieszkam koło Lublina. Dziękuję ślicznie za przyjęcie do grona. Jestem szczęśliwym posiadaczem b5 i b6, to tak na początek ☺
Death Race Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Siemka Mam na imie Mateusz jestem Z Brzeska (Małopolska) autko posiadam od 3 Miesięcy i przyszła pora cos Pomodzić
Sonic_88 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dokładnie Luboń, Narazie fura nie zarejestrowana także nie ruszam ale na spota chętnie jakiegoś zajade, Też VAGiem
martindrafts Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Witam jestem nowy na forum i nie wiem gdzie umieścić temat ,przymierzam sie do kupna audi a4 b8 2008/2009 avant automat ale mam problem z wyborem silnika , czy 3.2 fsi (120000 tys km ) czy 3.0 tdi (190000 tys km ) chodzi mi o nie zawodny silnik , czy mogli byście mi doradzić i napisac z wasze doświadczeń z góry dzięki i pozdrawiam Edytowane 17 Stycznia 2016 przez martindrafts
Cebul88 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Cześć wszystkim! Od niedawna jestem szcześliwym posadaczem aud a4 b8 avant 1.8 tfsi Zarejestrowałem się na forum ponieważ chcę się dowiedzieć jak najwięcej o tym samochodzie.
Krzycho84 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam szanownych klubowiczów forum A4 jak i posiadaczy samochodów marki Audi
Łukasz Pliszka Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam Wszystkich Milo dolaczyc do klubowiczow Audi A4, jestem tu świerzy swoją kochanke kupilem 2 miesiace temu i troche ostatnio zaczela podnosic mi ciśnienie wiec zalozylem konto zeby troche uspokoić serce. POZDRAWIAM !
Rekomendowane odpowiedzi