Matdi Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Witam serdecznie posiadam A4 B5 Lift Avant AVG Pozdrawiam
CrazyBoyMajki Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Witam wszystkich serdecznie. Zarejestrowałem się tutaj z myślą o moim przyszłym samochodzie jakim ma być B7 prawdopodobnie w benzynie. Szukałem odpowiedniego forum Audi ( a kilka ich niestety jest i trudno się połapać) i mam nadzieję, ze trafiłem dobrze. Mam nadzieję, że uzyskam tutaj pomoc od Was no i niedługo będę mógł się cieszyć z mojej A-Czwóreczki Pozdrawiam wszystkich
pawel7 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Wita Was półroczny "czytacz". W koncu zarejestrowalem sie. Autko A4 b8 2.0 tdi. Od niedawna. Od zawsze VAG z zamilowania....
panag12 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Witam wszystkich miłośników A4 2,5 TDI 7
blancys1 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Witam. Nazywam się Bartek, od nie dawna w moim posiadaniu AUDI A4 b5 1996 1.9 TDI 110km. Przygodę z AUDI zaczynam od zera, więc nie raz będę liczył na waszą pomoc. Pozdrawiam !
Turu Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Witamy powodzenia w modach! ? Edytowane 8 Lutego 2016 przez Turu
Rekomendowane odpowiedzi