Kris790 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Witam Wszystkich klubowiczów , mam na imię Krystian od listopada jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B8 (Avant) , od razu zrobiłem lift przodu ,a w grudniu przy pomocy Grzesia z Rzeszowa - wrclaguna dokonałem - UPGRADE przednich zwyklych lamp na Bixenon NEON 2012- jak również tył - NEON Najbliższe plany to wymiana wydechu od 3.0 z dwoma kominami oraz zderzak S-Line LIFT . Pozdrawiam Wszystkich posiadaczy Audi , a w szczególności Grzegorza .
homie Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Witam wszystkich miłośników Od dzisiaj jestem posiadaczem mega fajnego A4 B5 1997 1.9 TDI 110km AFN.
dj_Lukas88 Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Witam forumowiczów. Zaczynam swoją przygodę z Audi. Posiadam A4 b7 2007r. 1.9 tdi.
LohaS Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Siemanko Witam wszystkich posiadaczy 4 pierścieni Jednocześnie cieszę się, że należę do rodziny Audi Poniżej przedstawiam swoją Audi A4 B5 1,6 Benzyna 102 KM Na własność posiadam ją od listopada ubiegłego roku, a w rodzinie od 7 lat Poprzednim właścicielem był mój tata, a ja z żoną posiadałem Megane 2 Z racji, że rodzina nam się powiększyła szukaliśmy czegoś większego, a że akurat tato sprzedawał swoją A4 to kupiliśmy ją bez zastanowienia Audi w idealnym stanie technicznym nigdy nie widziała mechanika tata wszystko sam robił Pozdrawiam wszystkich serdecznie ! /LohaS.
Rekomendowane odpowiedzi