piter2016kce Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Witam wszystkich jestem z Katowic
Marcin Frąckowiak Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich. Na imię mi Marcin, mam 31 lat, jestem z okolic Międzychodu w Wielkopolsce (obecnie nawet mieszkam tutaj, ale mam nadzieję, że chwilowo) Nadszedł czas, żeby w końcu się zarejestrować, chociaż korzystałem z Waszej wiedzy od dłuższego czasu Posiadam (oczywiście czarne) Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI AWX, które nie jest w jeszcze szrotem, ale czasem potrzebuje już odrobiny dopieszczenia. Przebieg 309000, "wszystko wskazuje że oryginalny" , ale czort go wie Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Marcin Frąckowiak
Kopter Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ja i moje Audi A5 Sportback witamy wszystkich forumowiczów
-_Kris Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Witam wszystkich, A4 B5 Biała strzała zawitała B-)
griga-st Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Gratuluje wyboru napędu Witam na najlepszym forum Audi w PL i jednego z lepszych w EU
_małyTM_ Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 witam wszystkichjako że jestem tu nowy to wypadało by się przywitać i przedstawićmam na imię mirek i poruszam się po drogach wrocka
Rekomendowane odpowiedzi