Krzynek30 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Siemanko, witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiannice Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam i pozdrawiam kolegów, fanatyków i maniaków a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiecha Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witam, klubowiczów Mam na imię Konrad, jestem z Poznania co widać po tytule wątku. Posiadam A4 B6 Avant. Nie wiem co więcej pisać więc na tym zakończę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witamy serdecznie w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witamy serdecznie w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałAudiA4B61.8TBEX Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów i forumowiczki. Na imię mam Rafał i jestem z Rzeszowa.Od dwóch miesięcy jestem posiadaczem Audi A4 B6 z silnikiem 1.8 T BEX. Moja przygoda z Audi dopiero się zaczyna, także jestem otwarty na wszelaką wiedzę związaną z tą marką oraz po nabyciu doświadczenia z tym autem chętnie się nim podzielę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MilUl Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witamy i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k232 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Cześć z Rzeszowa Oj masz trochę lektury do poczytania, tutaj już jest chyba wszystko opisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcind5 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Czesc wszystkim.Jestem posiadaczem a4b6 avant,silnik AVF. Jestem z okolic Kielc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_LU Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Cześć wszystkim, jestem posiadaczem od niedawna B6 Avant 1.8 t bfb quattro - wcześniej kilkanaście "VAG-ów" głównie diesel. Zaczynam zabawę z doprowadzaniem auta do stanu jak najbliższego ideałowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azies Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witam i powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob3rrr Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie mam nadzieję na miła dalszą współpracę piona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_LU Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 @azies przyda się zdecydowanie, bo już od samego początku nie brakuje problemów i roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Rybicki Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witam wszystkich AUDI maniaków z Bydgoszczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi