Kalo007 Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października Witam Wszystkich 😀 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
new_one Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października Nowy się wita i pozdrawia klubowiczów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander76 Opublikowano 6 Października Udostępnij Opublikowano 6 Października Witam Was serdecznie, również pozdrawiam Przewaga dzięki technice 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NDelle Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Witam wszystkich, być może niedługo dołączę do Waszego zacnego grona posiadaczy Audi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartu_91 Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Witam wszystkich forumowiczów 👋 od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI 😎 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revo205 Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Witam wszystkich, ja na swoje Audi jeszcze czekam ale liczę że wszystko bezie w porządku 😁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek326 Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Witam wszystkich, co prawda A5 ale podpinam się pod A4 B9 bo jest to 1:1 to samo autko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzak Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października Witam wszystkich, Mam na imię Piotrek, jestem z Zabrza. Na stanie A4 B8 sedan i A4 B7 avant, oba ropnioki:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilQ5 Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Witam wszystkich pasjonatów Audi. Mimo iż nie posiadam A4 mam nadzieję że uzyskam u was pomoc i cenne wskazówki. A jeżeli będę mógł to pomogę innym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturito83 Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października Witam wszystkich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4damA4 Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października Witam wszystkich! Adam z Warszawy) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października Dzień dobry, w moim starym samochodzie mogę włączyć radio i otworzyć guzikiem szyby więc przyszedłem "dowiedzieć się". auto z USA także będę mimowolnie poznawał poznawał konstrukcję. tak wygląda dziś, nie sprzedam będę robił.🤘 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalan Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Witam wszystkich. Rafał z małopolski. Prawdopodobnie posiadacz A4 B9 w najbliższym czasie. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_1994 Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Witam Wszystkich. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg.b9 Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października Witam serdecznie wszystkich. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rena71 Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października Witam Wszystkich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurisolo Opublikowano 27 Października Udostępnij Opublikowano 27 Października Witam, wszystkich 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fantomasz1976 Opublikowano 28 Października Udostępnij Opublikowano 28 Października (edytowane) Witam wszystkich. Jestem nowy i dopiero się uczę. Proszę o wyrozumiałość... Edytowane 28 Października przez Fantomasz1976 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorczyk Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Witajcie. Jestem z Wlkp. i od miesiąca posiadam a4 😉 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
susa88 Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Witam wszystkich serdecznie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi