mozilla Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 hey :th: Witam fana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISZAR Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam. Od pewnego czasu jestem zadowolonym posiadaczem Audi A4 Avant z 96 roku w benzynowym silniku 1.8 ADR i postanowilem wstapic do grona klubowiczow wlasnie tego autka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 HeYA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 witamy miłośnika i zapraszamy do czytania i udzielania się na forum w tematach ci znanych :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Witaj :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 hey :th: Witam fana Avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resza Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Właśnie zarejestrowałem sie w klubie!! Po co?? Zapytacie!! A po to bym mógł szukać odpowiedzi na moje pytania i zawarcia mam nadzieje ciekawych znajomości !! Bo cóż bardziej łączy facetów jak nie miłość do samochodów!!A mianowicie marki audi:) Co o mnie!!!! posiadam samochodzik jakim jest a4 1.9 tdi 110 km z 1996 !! W kolorku ciemnej zieleni!! Nie chciałem by był taki jak każdy wic dodałem coś od siebie!!:) Mały lifting nikomu nie zaszkodził ba nadaje uroku !:)Zmieniłem w nim: - przednie światła black angel eyse - tył luksusy z ciemnym wnętrzem - zmieniłem także felgi na 17' borbetty z oponami 215 lecz niedawno zdjąłem powodem było to że zbyt mocno nadwyręża to zawieszenie ale w planie mam 16 ładne - oprócz tego wygłuszyłem i zamontowałem w tylnej półce 16 cm już z wyższej półki głośniki marki lanzar + jedwabne gwistki!! - zmieniłem także radyjko na clariona dxz 848 Może coś o mnie studiuje resocjalizacje zaocznie heheh!! no i pracuje w Augustowie w branży meblarskiej czyli sprzedasz mątaż i wszystko co z tym związane!! Myśle że coś wiecie o mnie!! Witam was!! żółwik wszystkim!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 hey :th: Witam fana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek25 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam na forum i zapraszam do działu MOJA A-4 tam opiszesz i pokarzesz swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek67 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam wszystkich posiadam audi A4 b5 z 95 roku. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Szczołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuti Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iceman Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi