Filutek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Od jakiegos miesiaca mam moja :audi:jestem zadowolony fotki juz sa.
schiller Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 witamy w klubie i zapraszamy na spoty do OP
Konrad_o Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam Posiadam w\w auto od pol roku i czly czas walcze ze skrzynia biegow, szarpie mi przy zmianie z 1 na 2 (wrecz uderza) a pzy zmianie z 2 na 3 jest takie spowolnienie i po sekundzie wchodzi 3 i dopiero ciagnie. Tragedia juz wyremontowalem skrzynie mechanicznie a problem dalej jest. Dlatego wlasnie dolaczylem do WAS zeby dowiedziec sie wiecej. Witam wszystkich
Szykas Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Siemanko mam na imie Szymon wlasnie dokonalem zakupu audi a4 1.8 z 98r. MIeszkam w Dublinie tak wiec moje autko jest troche pokrzywdzone bo ma kierownice z prawej strony ale da sie przezyc. Mam nadzieje ze bedzie mi dobrze sluzylo... Pozdrawiam wszystkich :th:
Maniek_ Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam! Nazywam się Mariusz i jestem od 2 miesięcy posiadaczem A4 1,9 TDi 110PS 99'. Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi