fanatyq Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam, Na co dzień prowadzę forum o samochodach dostawczych jednak ostatnio kupiłem A6 i dlatego sie tutaj pojawiłem Generalnie pozdrawiam wszystkich
fabi Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 witam Mieszkam nie daleko Katowic,audi a4 kupiłem nie dawno 2 miechy temu pojemność 1.8.rok 97 no i bardzo sie ciesze z autka.
moskal Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 oooo,witamy, witamy, masz bardzo dobry silnik
Kaśka Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Hej , Witam wszystkich bardzo serdecznie. Posiadaczką audi jestem krótko, bo dopiero 2 tygodnie, ale autko jest sympatyczne i nieźle sie nim jeździ. Zalogowałam sie bo interesuje mnie kilka zmian które mogłabym wprowadzić między inymi w walory muzyczne tego auta. Zobaczymy jak mi to wyjdzie. Pozdrawiam
cayenne Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No kolejna kobitka na forum. Witamy
wit.s Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Serwus Kaśka. Zapraszamy na Spoty Warszawskie we wtorki, do Promenady. Już jedna z warszawskich Koleżanek przekonała się, że jest fajnie, choć czasem ...
Lukas Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam I tak jak Wit zapraszam na spotkanie juz jutro
Kaśka Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Dzięki bardzo. Nie spodziewałam sie takiej błyskawicznej reakcji. Do której tam siedzicie, bo ja wcześniej niż przed 21szą nie dam rady.
poziek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Lukas z Witem tam nocuja wiec smialo wpadaj nawet o 21
Rekomendowane odpowiedzi