Gość zdeniu Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 witaj zapodaj jakies fotki tego kameleona
Pentagon Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witam jestem z Andrychowa, jezdze sobie Vectra 2.2 direct benzynka ale planuje zmienic wlasnie na A4 Pozdrawiam
NIUNIAA4 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 witam, kolega Szewczenko7, ma racje, nie kombinuj tylko kupiuj A4 a nie pozalujesz
adampara Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witam, od miesiąca jeżdzę A4 Avant 2,5 tdi z 2004r. Koleś przyprowadził i sprzedał za przyzwoite pieniądze. Co prawda potrzebowałem paru chwil aby przeżucić się z benzyny na olej ale autko jest wdzięczne i poradziło sobie ze mną szybko - primera poszła w zapomnienie. Witam wszystkich klubowiczów i sory za upierdliwe pytania:) pozdro, adampara
Gość MorgothDBMA Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 witamy w klubie :twisted: :twisted: :twisted:
nimniak Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Od roku jezdze audi a4 1.8 '96 Do tej pory mialem z tym autem sporo problemow i mam nadzieje ze kolejne bede mogl rozwiazac z Wasza pomoca Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi