andrzeyek2 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witam bardzo serdecznie wszystkich użytkowników czterech kółek z czterema kółkami
marbot999 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Hej,Hej Witam wszystkich na forum.............pisze z Krakowa,choć krakusem nie jestem;) Forum znalazlem zupelnie przez przypadek,szukajac wiadomosci na temat audi a4,Dlaczego audi a4?bo z tydzien temu ogladalem autko mojego kolegi a4 tdi,90KM rocznik 97,- Wsiadajac do autka jakby nie patrzac juz :)12sto letniego nie spodziewalem sie nic wielkiego..... a tu zaskoczenie-miłe w dodatku.... na pierwszy rzut oka zobaczylem praktycznie w stanie idealnym utrzymane FOTELE kierowcy i pasazera....pozniej baaardzo malo zurzyte kolo kierownicy(chyba jakies skoropodobne)...oraz bardzo porzadnie wygladajace plastiki,mile w dotyku....a pozniej to juz tylko byla przejazdzka..... i co???? podobnie jak pierwsze wrazenie ze srodka...bardzo cichutko wewnatrz auta,fajnie sie zbieral i zwrocilem uwage na bardzo dobre zawieszenie i hamulce......... jestem na etapie zmiany samochodu!!!!wspolnie z zona mamy od tescia:)LANOSIKA:)ma juz przejechane swoje 00r.i 220tys ponad ale chodzi jak BURZA!!!....na nic nie morzemy narzekac!!!....ale ostatnio powiekszyla nam sie rodzinka(nareszcie2+1) i dlatego szukamy jakiegos autka w KOMBI:):) poczatkowo miala byc LAGUNA II,SCENIC(zle opinie otoczenia mojego),ASTRA2 w1,7d,ford mondeo..jakis pasacik Szukamy samochodu w DIZLU za okolo 20 tyś Mam nadzieje ze na forum znajde jakies bratnie dusze co mi udziela jakis rad i wyczytam madre komentarze z ktorych czegos sie dowiem..... serdecznie pozdrawiam wszystkich :>
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 najwięcej dowiesz się przyjeżdżając na spota, w niedzielę, galeria kazimierz, godzina 18.00 parking niebieski, poogladasz na żywo więcej autek niz w salonie no i zdecydowanie więcej się dowiesz, zapraszamy
Rekomendowane odpowiedzi