malik Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Witaj! Wpadaj na spoty w Pomenadzie. Każdy wtorek o 19:00, przedostatnie piętro parkingu.
tomi_80 Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Witam wszystkich na tym forum, nazywam się Tomek i mieszkam w Lublińcu jeździłem do tej pory Golfem IV a od nie dawna jestem posiadaczem Audi A4 model B7. Mam nadzieje, że będzie dobrze się jeździło audikiem i dużo się dowiem na tym forum na temat mojego samochodu. Pozdrawiam wszystkich
michal.z Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Cześć, mam na imię Michał, mam 21 lat i jestem alkoholikiem... ups, nie to forum Znaczy sie kupiłem sedana B5 2,5TDI, a kiedyś jeszcze miałem B4 2,0 też w sedanie. Jestem z Bielawy, a studiuje we Wrocławiu i to chyba tyle na początek pozdrawiam
Gość NUTI Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 No witamy Tomka i czekamy na fotki. Zapraszamy na spoty w Częstochowie
efa Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 witam wszystkich milosnikow i uzytkownikow Efa-Wąchock
Lukas Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Witam Nie ma to jak słynne miasto
ojciec Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 :a4fan:witam wszystkich fanów 4 obrączek!!!! Zgodnie z Regulaminem - mój pierwszy powitalny post.
Rekomendowane odpowiedzi