Vlodek Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Pozdrawiam gorąco wszystkich właścicieli A4, niedawno zakupiłem moją pierwszą wiem jedno - nie zamienię JEJ na żadne inne auto (chyba że inne ) Vlodek
maku211 Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 witam wszyskich klubowiczow .. od 2 dni jestem szczesliwym posiadaczem pochodze z N. Sacza, obecnie przebywam w Łodzi. to moje 1 autko
Lukas Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Witam serdecznie i zapraszam na spoty we Wtorki
Kaśka Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Witam i podobnie jak Lukas zapraszam na spoty we wtorki
tytus1982 Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Jeśli się nie mylę jeszcze nie minął tydzień odkąd mogę cieszyć się z posiadania nowego samochodu. Coś przypuszczam, że chyba już nie zaskoczę nikogo, że jest to akurat Audi A4. Ale powiem - tak, to jest Audi A4 i jestem z tego dumny hehe, w końcu się udało! Autko, choć wciąż na niemieckich tablicach wkrótce będzie już ostatecznie przerejestrowane. Na zakończenie przyznam się, że mam u Was dług wdzięczności, bo już mi sporo pomogliście - fajne jest to forum. Pozdrawiam!
zywczykz Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 witam wszystkich forumowiczów na forum jestem od jakiegos czasu a dopiero teraz postanowiłem się przedstawić forum jest bardzo ciekawe pozdrawiam wszystkich zagorzałych fanów
Rekomendowane odpowiedzi