llevy Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam wszystkich miłośników AUDI,jestem z Sosnowca. Moja furka to :audi:A4 1.8T 98r.
Gość rob Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 witamy i zapraszamy na spoty śląskie
Kasia Wu Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam serdecznie!! Z góry przepraszam że wpycham się na Wasze forum ale jak to mówią tonący brzytwy się chwyta!! Potrzebuje pomocy!! Na gwałt potrzebuje książkę serwisową do Audi C4 S4. Wiem że Wy tutaj wielbicie Audi A4 ale ja już wszędzie próbowałam szukać tej książki i ostatecznością są fora osób związanych z Audi. Jeśli ktoś ma może jakieś dojścia do takiej książki to bardzo proszę o kontakt gg 4462025 !!! zdaje sobie sprawę z tego ze każdy ma jakieś problemy z autem i że może zawracam głowe. Ale jeśli ktoś może mi pomóc to bardzo prosze!!
Kaśka Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam moja imienniczkę, ja niestety nie pomogę, ale sa działy gdzie możesz bezposrednio o to spytać.
AlbertWawa Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam All maniaków pięknego samochodu jakim jest Audi.
Kaśka Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam i wiedzę, że jesteś z Warszawy, więc zapraszam na spoty we wtorki o 19tej, szczegóły w temacie spoty i zloty.
dawid195a Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam wszystkich posiadaczy audiczek , pozdro for all :>
audi1900 Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 wrocław wita wszystkich użytkowników audi
Rekomendowane odpowiedzi